Hrvaška bo še dolgo tesna balkanska vukojebina

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.153
6.126
113
Razlozi mi zakaj bi bilo potrebno sredi tuje suverene drzave dvigat slovenske zastave? Razumem da si na tekmi in navijas za reprezentanco. Ne pa na nekem koncertu.

Gres na hrvasko na morje in je nujno treba se ti ti ti moja rozica zapet? Ko pa v LJ prides pa hitro na aktuala ker so tok klape zapasale. Dej ne ga srat.

Lj se izogibam, r kroacija (Aktual) še bolj.

Piton

Guru
11. apr 2022
1.896
-36
113
Slovenska noč na Krku odslej z manj slovenske glasbe, ker je nekatere domačine motila.

Joj, kojk škoda, lih na Krk sem hotu it poslušat
če bi biu še luka basi, bi si pa babe dindrle kar na ulci dol trgale

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.920
8.434
113

Lj se izogibam, r kroacija (Aktual) še bolj.
Torej ker tebe motijo albanske zastave v sloveniji (tudi mene) bi ti to reseval tako da slovenci na krku (hrvaska) slovenske zastave razprostirajo? Ob taki logiki ni cudno da gre svet v k.urac

• Všeč mi je
Reactions: p4pe in kalbo

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.153
6.126
113
Torej ker tebe motijo albanske zastave v sloveniji (tudi mene) bi ti to reseval tako da slovenci na krku (hrvaska) slovenske zastave razprostirajo? Ob taki logiki ni cudno da gre svet v k.urac
Vemo zakaj šiptarji norijo s svojimi orli kjerkoli jih je več kot 5, tega se Slovenci na Krku ne grejo, če je Slo glasbena prireditev, niso zastave nič ogrožajočega, kar za šiptarje ne morem trditi.

Tu se samo pokaže, kako težki nacionalisti so hrčki, njihova zastava lahko plapola med nastopom klap v Slo, nasprotno ne gre.

S tem da jih je 15% že odšlo v tujino, so takoj za Romuni na lestvici

jezek

Guru
24. jul 2008
4.558
1.963
113
Ne vem zakaj blef. Izobeaanje tuje zastave je v vecini drzav prepovedano. Da gres pa v Cro (kjer je prakticno se vedno vojna v glavah polovice drzavljanov) izobesat tujo zastavo.....ki je se podobna srpski, ruski itd.....se zraven deres o lepotah Slovenije....in to na otoku, ki je kar blizu Slo, je po nekaterih teorijah zgodovinsko slovenski....in kjer so tisoci nepremicnin v Slo lasti...je vsaj noro, ce ne suicidno.