Tole si je treba shranit. Neucinkovite likvidacije…. Pamti narode…je pa enako kot pri naših... neučinkovite likvidacije
ker se spet pojavilo... tega se očitno ne da dokončno zatret, ampak vsake tolko bo potreben reset
delnice kočevjeNeka zapora ceste zaradi dirke je na slovenski strani. Tam okrog Metlike. Verjetno bomo ubrali pot mimo izvira cetine in slunja.
jap, Drava je premalo odnesla, jutri bo pol mio podmladka...Tole si je treba shranit. Neucinkovite likvidacije…. Pamti narode…
taka in podobne izjave bi se morale procesirati pri organih pregonajap, Drava je premalo odnesla, jutri bo pol mio podmladka...
če ne procesirajo thompsona in njegovih pesmi jasenovac, gradiška, za dom spremni, itd. potem tudi moje misli niso težavnetaka in podobne izjave bi se morale procesirati pri organih pregona
..crnomelj podturn straza brezice bizeljsko klanjec krapina pa gor cakovec. Ce sem prav razumel Sicer jeba do podturna zaradi zapore gorjanc ampak...Neka zapora ceste zaradi dirke je na slovenski strani. Tam okrog Metlike. Verjetno bomo ubrali pot mimo izvira cetine in slunja.
Ah pri nas ne bo nič. So ga pa gotovo že locirali in tagali dečki iz ljubljanske picerije....potem bo pa jok ob (naključni) kontroli ko bo čez 15 let slučajno pomolil nos čez mejo....taka in podobne izjave bi se morale procesirati pri organih pregona
taka in podobne izjave bi se morale procesirati pri organih pregona
Vsako leto imamo "nosila je rdečo zvezdo"Podoben koncert bo kmalu tudi pri nas.
Zaenkrat ni se nic kritičnega videtiNeka zapora ceste zaradi dirke je na slovenski strani. Tam okrog Metlike. Verjetno bomo ubrali pot mimo izvira cetine in slunja.
Kaka kolabkracija bolnik? Za svojo državo stojijo, kot malo kateri narod na svetu. Vzgledujemo se lahko po njih.če ne procesirajo thompsona in njegovih pesmi jasenovac, gradiška, za dom spremni, itd. potem tudi moje misli niso težavne
a da bi že zapirali zaradi osebnih mnenj? si malo zaplezan
drugo je vzpodbujanje, kot npr. ustas thompson ki pozdravi za dom spremni itd.
pa grbi, simboli... javna prireditev
kar je ndh vojska sejala, so partizani poželi
legitimno, pravično in v poduk generacijam
in kot vidimo, brez haska
kolaboracija dandanes v vzponu