Hrvaška bo še dolgo tesna balkanska vukojebina

erikson

Guru
25. avg 2007
23.525
7.256
113
Meni je bilo danes zanimivo, kako opredeljeno je dopisnica našega nacionalega radia poročala iz Zagreba o dogodku. In kako se mu bo na daleč ognila, čeprav bi morda pričakoval, da bo kot dopisnica poročala z "dogodka leta".

Tudi voditelj iz Ljubljane je bil mnenja, da mediji preveč poročajo o dogodku, ki bi moral biti po njegovem minorna tema. Čudila sta se, zakaj bo imel RTL dvakrat izredna poročila o dogodku izvajalca, ki ima neonacistične izpade in ustaštvo. Jutrišnji dan naj bi poimenovali Thompsonovo, vstopnice se menda prodajajo pod ceno.

Novinar je bil tudi zaskrbljen, da javnost plača vse nujne službe, vendar mu je dopisnica pojasnila, da to ni res in da jih plača organizator. On pa vztrajal, "rekli so tako."

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
2.709
-1.170
48
Valparaiso
taka in podobne izjave bi se morale procesirati pri organih pregona
če ne procesirajo thompsona in njegovih pesmi jasenovac, gradiška, za dom spremni, itd. potem tudi moje misli niso težavne

a da bi že zapirali zaradi osebnih mnenj? si malo zaplezan

drugo je vzpodbujanje, kot npr. ustas thompson ki pozdravi za dom spremni itd.

pa grbi, simboli... javna prireditev

kar je ndh vojska sejala, so partizani poželi

legitimno, pravično in v poduk generacijam

in kot vidimo, brez haska

kolaboracija dandanes v vzponu

irwin

Majstr
13. mar 2008
1.572
481
83
Neka zapora ceste zaradi dirke je na slovenski strani. Tam okrog Metlike. Verjetno bomo ubrali pot mimo izvira cetine in slunja.
..crnomelj podturn straza brezice bizeljsko klanjec krapina pa gor cakovec. Ce sem prav razumel Sicer jeba do podturna zaradi zapore gorjanc ampak...
Obstaja tudi hr stran stara karlovska in stara zagorska cesta...

erikson

Guru
25. avg 2007
23.525
7.256
113
Posnetki z generalke.

Majice "Za hipoDrOM spremni" (ustaški pozdrav "za dom spremni" je na hrvaškem kazniv).

za hipodrom spremni.png

jello

Guru
22. sep 2008
10.640
4.080
113
taka in podobne izjave bi se morale procesirati pri organih pregona

Tako je. Tvoji lajki pod "dačotovimi" izpadi o "obarvani golazni in podobnih sranjih" tudi. Ampak temu se tukaj gor reče svoboda govora, ki pa se neha takrat ko nekdo avtorja izpada poimenuje s pravim imenon. Ne rabiš organov pregona, samo pravila foruma izvajat. Nekateri tretjega posta ne bi napisali.

brane_new

Guru
10. feb 2008
18.299
2.454
113
Če bo Zvergšnaucer benen, ode tema RADARJI.
In on to ve!

A res nimate nobenega filtra?
Vas pričakujoči poraz res tako boli?

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.828
6.992
113
če ne procesirajo thompsona in njegovih pesmi jasenovac, gradiška, za dom spremni, itd. potem tudi moje misli niso težavne

a da bi že zapirali zaradi osebnih mnenj? si malo zaplezan

drugo je vzpodbujanje, kot npr. ustas thompson ki pozdravi za dom spremni itd.

pa grbi, simboli... javna prireditev

kar je ndh vojska sejala, so partizani poželi

legitimno, pravično in v poduk generacijam

in kot vidimo, brez haska

kolaboracija dandanes v vzponu
Kaka kolabkracija bolnik? Za svojo državo stojijo, kot malo kateri narod na svetu. Vzgledujemo se lahko po njih.