Hrvaška bo še dolgo tesna balkanska vukojebina

Steve

Guru
13. avg 2007
10.194
2.175
113
Ksz, meni še vedno ni jasno kakšen problem imate vi z AC Zg-Split. Ravnokar sem penetriral z Obrežja, pa do Gospića ne vem če sem zaznal 5 neravnin na voznem pasu. Pa še to samo pred Karlovcem. Tako da bo očitno treba mal podvozja pogledat, če pravite da je cesta katastrofa.

Jaz imam problem z avtocesto zg-rijeka. Dobesedno šokiran sem bil v kakem qrcu je. Še bolj sem bil šokiran da pred sezono ni nikjer ogromnih gradbišč, ki bi to izboljšali

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco

Steve

Guru
13. avg 2007
10.194
2.175
113
Iz katerega leta si to ven potegnil, da imaš še cene v Kunah???

Daj malo zoom in. Slika pa je od letos. Slikano pa v podobni hrvaški vukojebini kot tvoja italjanska vukojebina. Torej primerjam primerljivo. In take cene so tudi po slovenskih vukojebinah.

Ker v turističnih krajih v italiji lahko samo sanjaš o takih cenah. V rimu recimo je delček take pice 5€, velikega piva pod 10€ ne boš našel. Sem pa tudi sam lani v Ferrari dal 10€ za pico.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
14.311
4.747
113
Saj v Cagliari ju tudi ni dražje.
No pivo je tam res cca 5€, v vukojebini pa od 2,5€ pa do 3,5€

CLIO15

Guru
1. nov 2007
14.311
4.747
113
Ne tisto imam za kdaj drugič, je le 300 km poti gor.
Ampak bi rekel glede na to da moraš že ene plaže preko app bookirat da lahko sploh greš na njih.

jello

Guru
22. sep 2008
10.618
4.050
113
Daj malo zoom in. Slika pa je od letos. Slikano pa v podobni hrvaški vukojebini kot tvoja italjanska vukojebina. Torej primerjam primerljivo. In take cene so tudi po slovenskih vukojebinah.

Ker v turističnih krajih v italiji lahko samo sanjaš o takih cenah. V rimu recimo je delček take pice 5€, velikega piva pod 10€ ne boš našel. Sem pa tudi sam lani v Ferrari dal 10€ za pico.

Ni nujno. Take so cene tudi v top picerijah v neaplju, kjer na vstop v lokal čakaš tudi po tri ure.

Na hrvaškem bi dal 33 eur, Istra, obala, z nogami v vodi. Ne hodit.

• Všeč mi je
Reactions: BornSkeptic

Steve

Guru
13. avg 2007
10.194
2.175
113
Ni nujno. Take so cene tudi v top picerijah v neaplju, kjer na vstop v lokal čakaš tudi po tri ure.

Na hrvaškem bi dal 33 eur, Istra, obala, z nogami v vodi. Ne hodit.

Ja saj pod črto je res, hrčkom se je odfookalo. V italiji je dražje verjetno samo rim in tista instagramerska mesta spodaj. Positano in podobno

jello

Guru
22. sep 2008
10.618
4.050
113
Jaz pa pravim, da ni hudega, oziroma da smo zadnji, ki lahko jamramo, ker je pri nas še huje. Za drago prodajat drek smo daleč pred njimi.

Pico in pir 1m od morja za 16 eur. Na slo obali že ne.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.194
2.175
113
Jaz pa pravim, da ni hudega, oziroma da smo zadnji, ki lahko jamramo, ker je pri nas še huje. Za drago prodajat drek smo daleč pred njimi.

Pico in pir 1m od morja za 16 eur. Na slo obali že ne.

Če misliš da je slo obala problem, pridi v MB. Vukojebina, cene pa da se ti odpelje. Za 16€ ne boš dobil pice in pira.
Včeraj recimo sem bil na Pohorju. 15€ da me je gondola cuknila s peciklom gor. 11€ za faking Pohorski lonec, ki je ne dolgo nazaj stal 6€. Kako je v lj, niti pomislit ne upam. Iz tega vidika ja, nimamo mi kaj jamrat

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
2.685
-1.173
48
Valparaiso
Ksz, meni še vedno ni jasno kakšen problem imate vi z AC Zg-Split. Ravnokar sem penetriral z Obrežja, pa do Gospića ne vem če sem zaznal 5 neravnin na voznem pasu. Pa še to samo pred Karlovcem. Tako da bo očitno treba mal podvozja pogledat, če pravite da je cesta katastrofa.
da zg-karlovec je desni pas lahko tresoč, pa še kje, vendar kot praviš, nič posebnega...

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.808
7.001
113
Če si se peljal po voznem pasu, potem ali imaš zračno vzmetenje, ali pa preprosto lažeš. Prehitevalni pas je še OK, vozni pa je poseden in pošteno ruka. To vsi potrjujemo. Tam okoli Maslenice pa nikjer ni poseden, uzvedba ceste pa taka da skačeš kot zajec po preriji.

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
2.685
-1.173
48
Valparaiso

Priponke

• Citroen-C6-5.jpg
    Citroen-C6-5.jpg