Pod katero marketing foro? Prodajni kanal? Kupci?za ruse nerabis recepta, zato pa se voda iz sosednje vrtine od donata prodaja za 50€/0.5l![]()
Pod katero marketing foro? Prodajni kanal? Kupci?za ruse nerabis recepta, zato pa se voda iz sosednje vrtine od donata prodaja za 50€/0.5l![]()
https://citymagazine.si/roi-roitsch...oda-stane-vec-kot-steklenica-vrhunskega-vina/Pod katero marketing foro? Prodajni kanal? Kupci?
Znajo z nisno ponudbo. Vsebnost Mg je magnet in prednost.
Prevoz je slabih 10c na liter.Močno dvomim.
Donat vozijo v Rusijo kjer ga verjetno dobis na recept se za visjo ceno kot pri nas v trgovini.
Da bi pa "Zalo" vozil na nizozemsko?
Kaj tako dobrega naj bi bilo v njej?
Ker prevoz 1500km daleč najbolj dzabe.
Verjamem da je kje na bavarskem ali drugje po Alpah se dovolj boljse vode kot v centru ljubljane.
Problem je lahko edino v tem ce jo nocejo prodat.
Pa kanalizacija tud.Imamo (smo imeli) Julijano okoli katere je bil cel.kup kreganja, voda nam pa medtem v Savo teče.
Ne bi vedel. Jaz sem samo ceno transporta navedel.Ok, kaj tako posebnega je v Zali? Da bi jo vozili na nizozemsko?
Ker je cena vode v cisterni 1c/liter?
Imamo (smo imeli) Julijano okoli katere je bil cel.kup kreganja, voda nam pa medtem v Savo teče.
Pojdi na Mikonos...Kakorkoli to gledaš, tudi če si brez problema privoščiš, so takele cene idiotizem... 2 deci soka za skor pet evrov je popoln nateg. Kjerkoli.
Načeloma s cenami nimam težav, ker zelo malo koristim te "storitve". Posedanje po lokalih ni moj način dopusta. Se pa dražijo tudi druge stvari, nekatere še nekak razumeš, nekaterih pač ne.Pojdi na Mikonos...
Pojdi na Mikonos...