Evo o tem sem pisal, ne drazi se toliko hrvaska, kot mi postajamo vedno vecja sirotinja.Zagrebčani lovijo Ljubljančane: povprečna plača je skoraj enaka, davki pa nižji
Zagrebčani imajo že skoraj takšno povprečno neto plačo kot povprečen Ljubljančan. So pa pri nas bruto plače precej višje. Torej: ob višjem brutu imamo enak neto, ker imamo višje davke. In ker vlada nič ne naredi, da bi bilo drugače, kljub opozorilom. In julija bo zaradi novega prispevka za dolgotrajno oskrbo še slabše in vaša plača bo še nižja!
![]()
Zagrebčani lovijo Ljubljančane: povprečna plača je skoraj enaka, davki pa nižji
Kako davčni primež ubija slovenske neto zaslužke; Golobova vlada še dodatno obremenjuje plače.www.finance.si
PS: Danes so na financah članki odljenjeni.
Evo o tem sem pisal, ne drazi se toliko hrvaska, kot mi postajamo vedno vecja sirotinja.
Pa da te zdaj z novim koncno dokazemo da socializem deluje! Tokrat pa res!Če pa smo si tako želeli novi, sveži obraz. Samo da ni čelavi. Ampak brez skrbi, jim je jasno da ptičja kuga nima pogojev za drugi mandat, zato se že pripravlja nov, sveži obraz in raja bo še 1x zagrizla na polno. Samo da ni čelavi...
Jih nimaš kaj dosti šinfat.Da se, samo zato potrebuješ res extremno desnico, ki pa niti v EU ni dobrodošla. Drugače pa ja, kot si napisal, zaglajzali smo na polno, po zaslugi samo in izrecno levih vlad. Ampak to je tema za drug del foruma, tukaj smo da šinfamo Hrvate![]()
kakšne bodo pa kaj penzije pri nas čez par let?Kake so pa kaj penzije pri njih, glede na prispevek?