Hrvaška bo še dolgo tesna balkanska vukojebina

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.563
4.454
113
Zanimivo bi bilo vedeti kakšna je kazen, če napačno parkiraš "ob cesti" ali kje drugje, kjer parkiranje sicer ni dovoljeno.
1000069876.jpg

jezek

Guru
24. jul 2008
4.388
1.867
113
Se prav si je treba dnevni limit dvignit na 5 jurjev pa dvignit vse naenkrat? Al pol pridejo v igro kakte dodatne provizije ranga 200e?

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.774
6.971
113
Pmaetno je imeti dovolj gotovine s seboj. Če pa pride situacija, da nujno potreuješ, pač požreš tistih 5 eur in ti je šola za naslednjič. Glede na to, da smo se to že naučili kakih 10 let nazaj, sem presenečen, da ti avtomati sploh obratujejo.

• Všeč mi je
Reactions: Gonzo
22. jul 2007
14.059
2.044
113
124
Ja narod je navajen na kartice, ampak če ti v gostilni na meniju piše(lansko leto v Primoštenu), da je za cash 10% ceneje se na hitro išče bankomat.

• Všeč mi je
Reactions: erikson

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.225
3.713
113
41
Lj
Zagrebčani lovijo Ljubljančane: povprečna plača je skoraj enaka, davki pa nižji
Zagrebčani imajo že skoraj takšno povprečno neto plačo kot povprečen Ljubljančan. So pa pri nas bruto plače precej višje. Torej: ob višjem brutu imamo enak neto, ker imamo višje davke. In ker vlada nič ne naredi, da bi bilo drugače, kljub opozorilom. In julija bo zaradi novega prispevka za dolgotrajno oskrbo še slabše in vaša plača bo še nižja!

PS: Danes so na financah članki odljenjeni.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.169
2.117
113
Genialna poteza hrvatov. Denar od turistov preusmerit v žepe raje.
Da ne bo kdo mislil da to delajo ker so dobrosrčni. To delajo iz obupa, ker imajo enega izmed največjih odlivov prebivalstva na svetu.

Ampak samo ena motnja v sistemu, ki bi jim konkretno zarezala v turizem je dovolj, da se to sesede. Vzdržno to ni.

Zakaj naši ne nižajo davkov? Ker jim ni treba. Raja se ne seli množično ven, ljubiteljev ptičje kuge in davkov pa ne manjka. Vidimo tudi tukaj

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: jest5 in BuDi

tomi

Guru
1. sep 2007
19.008
10.127
113
MB
Zagrebčani lovijo Ljubljančane: povprečna plača je skoraj enaka, davki pa nižji
Zagrebčani imajo že skoraj takšno povprečno neto plačo kot povprečen Ljubljančan. So pa pri nas bruto plače precej višje. Torej: ob višjem brutu imamo enak neto, ker imamo višje davke. In ker vlada nič ne naredi, da bi bilo drugače, kljub opozorilom. In julija bo zaradi novega prispevka za dolgotrajno oskrbo še slabše in vaša plača bo še nižja!

PS: Danes so na financah članki odljenjeni.
Evo o tem sem pisal, ne drazi se toliko hrvaska, kot mi postajamo vedno vecja sirotinja.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.169
2.117
113
Evo o tem sem pisal, ne drazi se toliko hrvaska, kot mi postajamo vedno vecja sirotinja.

Če pa smo si tako želeli novi, sveži obraz. Samo da ni čelavi. Ampak brez skrbi, jim je jasno da ptičja kuga nima pogojev za drugi mandat, zato se že pripravlja nov, sveži obraz in raja bo še 1x zagrizla na polno. Samo da ni čelavi...

jello

Guru
22. sep 2008
10.561
3.999
113
Po 35 letih negativne selekcije je popolnoma vseeno, čelavi ali čupavi, vprašanje (slabega) okusa. Ste videli kdaj v športu/kulturi/muziki kako izgleda negativna selekcija? Da igraš s tretjo ekipo. Pri nas v politiki kandidirajo samo še kandidati, ki bi bili v normalnih razmerah uvrščeni v deseto ekipo. Za prvih 9 so preslabi. V basketu to pomeni da recimo nisi sposoben zadet niti table, v kolesarstvu pa da ko primeš balanco vprašaš ali je ročka za gas na desni. Velja tako za nove, kot za stare, 20x prežvečene in izpljunene ksihte.

• Všeč mi je
Reactions: WeWatchingYou

tomi

Guru
1. sep 2007
19.008
10.127
113
MB
Če pa smo si tako želeli novi, sveži obraz. Samo da ni čelavi. Ampak brez skrbi, jim je jasno da ptičja kuga nima pogojev za drugi mandat, zato se že pripravlja nov, sveži obraz in raja bo še 1x zagrizla na polno. Samo da ni čelavi...
Pa da te zdaj z novim koncno dokazemo da socializem deluje! Tokrat pa res!

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.634
2.449
113
Da se, samo zato potrebuješ res extremno desnico, ki pa niti v EU ni dobrodošla. Drugače pa ja, kot si napisal, zaglajzali smo na polno, po zaslugi samo in izrecno levih vlad. Ampak to je tema za drug del foruma, tukaj smo da šinfamo Hrvate :)
Jih nimaš kaj dosti šinfat.
Turizem jim laufa
Glede na to da so bili razbiti od vojne so nas lepo dohiteli in nas bodo tudi prehiteli, če gre tako naprej.
Pa narodno zavedni so, za razliko od slovencev, ki se priklanjajo tujcem