Hrvaška bo še dolgo tesna balkanska vukojebina

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.904
2.459
113
Pomurje
V prvi vrsti je obsedenost s cenami zato, ker za naš denar hočemo iztržit največ. Pač tisti ki še hodimo dol. Nenazadnje smo do par let nazaj bili navajeni, da je pri njih ceneje kot pri nas, saj so imeli občutno nižji standard kot mi slovenci. Danes nas še dohitevajo, jutri nas bodo itak že prehiteli. In če tako gledamo, normalno da dražijo. Mi smo včasih veliko jedli zunaj in se svaljkali po kafejih in pirih. Danes je tega občutno manj. In tudi iz tega vidika jamranje in obsedenost. Ampak dobro, jaz sem si sam kriv, kaj pa sem si nabasal na hrbet njihov cigel in kamnito zemljo. Da pa nekdo jamra, ki plačuje apartmaje je pa malo smešno, ker je svet dokaj velik, in ugodne dopuste se da najti bilokje.
Fenomena mobilnih hišic za 300+ eur na dan, pa tako ali tako ne razumem.
300€/dan je še malo. Po novem je v sosednjem kampu 445-700€/dan

• Haha
  • Wow
Reactions: sad in MrDaco

sad

Guru
24. avg 2007
21.671
10.328
113
Ne podcenjuj sebe ali koga drugega. Če si sposoben sodelvanja na alterju, si te besede zagotovo ne zaslužiš.

Edit:... uf... besedo v mojem prejšnjem postu, bi popravil, pa je 5 minut minulo...
Hehe, nič bat. Me sploh ne moti, će me kdo za klošarja označi, ker ne dam 300 eur za eno usrano večerjo za družino na Hrvaškem. Si pač kuhamo sami.

• Všeč mi je
Reactions: jonny77 in MrDaco

d3esaly

Fizikalc
1. jun 2008
469
61
28
Sem bil ta vikend v Malinski na Krku kot ponavadi v tem času in lahko rečem, da so cene spet podražili ampak lokali so bili čisto polni, bistveno bolj kot zadnja leta v tem terminu. Mislim, da se bo ta trend nadaljeval tudi čez prvomajske praznike. Lani se je sigurno poznalo poleti, predvsem manj ljudi zvečer na večerjah, kaj bo letos bomo še videli. Cene v trgovinah pa nekako tako kot lanski nivo, torej dražje če ne bistveno dražje kot pri nas. Kot kaže so gostje sprejeli nove cene in to je to.

• Všeč mi je
Reactions: BuDi in sad

kajn

Guru
5. okt 2007
2.915
1.754
113
Iskajoč brata
Sem bil ta vikend v Malinski na Krku kot ponavadi v tem času in lahko rečem, da so cene spet podražili ampak lokali so bili čisto polni, bistveno bolj kot zadnja leta v tem terminu. Mislim, da se bo ta trend nadaljeval tudi čez prvomajske praznike. Lani se je sigurno poznalo poleti, predvsem manj ljudi zvečer na večerjah, kaj bo letos bomo še videli. Cene v trgovinah pa nekako tako kot lanski nivo, torej dražje če ne bistveno dražje kot pri nas. Kot kaže so gostje sprejeli nove cene in to je to.
tale vikend in prvomajske še niso pokazatelj za to, koliko bodo polne gostilne poleti.
Zdej je še zagon nove sezone + da gostilne še niso na polno zalavfale, pa je v ostalih gužva.

Malinska je pa res vedno kar polna... mislim da se še vse slabša, ker se gradi na polno... tudi zastoji so v zadnjih 5 letih ratal tuk divji...

sad

Guru
24. avg 2007
21.671
10.328
113
To ni nekaj novega. Že vsaj 5 let nazaj so bili cenejši od Hrvaške.
Jajc je edino to, ker je obala večinoma mivkasta. Ker če ne bi bila, me Hrvaška že dolgo časa ne bi videla.