Sam pa mislim da hujših cest (da ne napišem shebanih) kot so na Rudniku v Ljubljani skorajda ni na svetu. Lahko bi celo organizirali ali pa izumili kakšne nove dirke. Naslov dirke bi lahko bil "Barjanska wasserwaaga"!
To je testni poligon za patrie...To ti misliš. Pelji se enkrat od Slovenske Bistrice do Kidričevega pa potem govori. Tudi švabo na zračnih blazinah ne pomaga..
Mogoče pa je jezek edini ki vozi po predpisih? Na AC je dovoljena hitrost 130 km/h.jezekov 400 hp funfer gre po luftu.
Probaj ti te ceste ko je mokro, pa potem govori.Sam pa mislim da hujših cest (da ne napišem shebanih) kot so na Rudniku v Ljubljani skorajda ni na svetu. Lahko bi celo organizirali ali pa izumili kakšne nove dirke. Naslov dirke bi lahko bil "Barjanska wasserwaaga"!
Bolj 110 od Karlovca do Bosiljeva. In tu je najbolj razjahana.Mogoče pa je jezek edini ki vozi po predpisih? Na AC je dovoljena hitrost 130 km/h.
Ajme... ko sem rekel da je od Karlovca dalje zjebana, si trdil da ni, sedaj sam napišeš da je.To se pa strinjam Karlovac-Bosiljevo je v curcu, s tem da so najhujša rebra za odvodnjavanje.
Sem mislil, da mamo pri nas s*ukane ceste pol sem si pa premislil, ko sem se po tej peljal kake dva tedna nazaj. No vsaj zaspat ne moreš.To ti misliš. Pelji se enkrat od Slovenske Bistrice do Kidričevega pa potem govori. Tudi švabo na zračnih blazinah ne pomaga..
Problem je, da se tudi dober makadam uniči precej hitreje kot slab asfalt in, da tistega grederja ni od nikoder.Take slike lahko lepimo cel dan, pa ne bomo končali. Dajmo si priznat, da smo s cestnim standardom čisto ausglajzali - asfalt do vsake vukojebine - in temu primerno je potem vzdrževanje. Kaj je narobe z dobrim makadamom in 2X letno ali po potrebi grederjem?
Take slike lahko lepimo cel dan, pa ne bomo končali. Dajmo si priznat, da smo s cestnim standardom čisto ausglajzali - asfalt do vsake vukojebine - in temu primerno je potem vzdrževanje. Kaj je narobe z dobrim makadamom in 2X letno ali po potrebi grederjem?