Pri nas je bilo do "osvojitve" hrvaške Istre že vse "osvojeno" in pozidano ob obali, kar je imelo smisel ter je s časom prešlo v legalno (ali "legalno") stanje. Sicer pa je glede na današnje pojmovanje zakonodaje, kaj se sme delati na stiku morja in kopnega tudi na naši obali marsikaj betoniranega tam, kjer se danes ne bi smelo ne pri nas in ne pri Hrvatih.
zato pa samo bager in gremo. Imajo polno tega za počistit.Bolj sem imel v mislih kolibarske favele malo bolj v notranjosti. Da prideš na kos zemlje, fookneš okoli plot, gor postaviš prikolico in baldahin in rečeš to je moje. In nikome ništa...
Bolj sem imel v mislih kolibarske favele malo bolj v notranjosti. Da prideš na kos zemlje, fookneš okoli plot, gor postaviš prikolico in baldahin in rečeš to je moje. In nikome ništa...
Kaj ti smatraš pod kmetijsko zemljišče?Na kmetijskem zenljišču ne smeš imeti niti ute za lopato in motiko, kamoli mobilno hiško.
Prepričan? Ok, to govoriš o uti oz. pač nekaj temu podobnega. Če pa govorimo o prikolici in nečemu, kar nima zazidanih temeljev, je pa dovoljeno.Na kmetijskem zenljišču ne smeš imeti niti ute za lopato in motiko, kamoli mobilno hiško.
Oboje lahko imaš tudi na kmetijskem zemljišču, kot vem.Kaj pa voda in elektrika?
Oboje lahko imaš tudi na kmetijskem zemljišču, kot vem.