HR ali ritolizništvo

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kako je zanimivo gledat ljudi okoli sebe. ko nekaj rabijo lezejo v rit, ko ne rabijo te ne poznajo. vse to pa se najlepše odraža na FB. tam vidiš ritoliznike, ki like vse, komentirajo vse, potem pa se zalomi in utihnejo.

človek je tako egoistična žival, da je to groza.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.601
1.128
113
Titograd
Če je vmes kaka frača, se obrni, ti bo kam drugam lezla
evil.gif

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
145
63
Žal je ponavadi res tako, ko si koristen, beri dober za usluge, za sposodit denar etc.... si dober, ko si sam v problemih, te pa odvržejo kot vroč kostanj... žal preverjeno na lastni koži
frown-1.gif

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
145
63
Ne, ker nimam FB in ga tudi ne mislim imet. V stvarnem življenju, pomagaš selit, zastonj inštuiraš otroke, posodiš denar kadar je potrebno.., ko pa resno zboliš, ta ista oseba razlaga okoli, da se le delaš wtf...

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.634
3.087
113
v lokalni ostariji
nekateri si prijateljstvo predstavljajo kot "prejemanje" ko je pa treba dati je pa milion izgovorov.

dej mi nared to pa to pa tretje... ko je treba vrnit uslugo pa "joj nimam časa" joj ne gre joj joj joj...

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
145
63
Ja saj, odgovoril si si že sam... vprašanje pa je kdo je prijateljstvo nehal in zakaj ti nisi hotel pomagat... kam pa paše odnos... hm.... ne vem...
Firbec čenčast.....pa ne nooo....
frown-1.gif

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
@barvica, takega prijatelja in prijateljico (par) sem imel tudi jaz (preteklik). Prej sem jima vsepovsod pomagal, tudi sredi noči vozil v dežurno ambulanto in delal okoli bajte, se žrtvoval na več nivojih. Ko pa sem sam kupil stanovanje in rabil pomoč pri razbijanju ploščic se je pa muzika v trenutku ustavila, nenadoma ni bilo več časa.
Tako pač je v življenju.