Citat:
Uporabnik kane pravi:
.V takem smislu kot Dj Umek,Kanziani...
Citat:
Uporabnik kane pravi:
Ja nekaj takega.Izvajalce od House muske.Pusti ti Umeka pa Kanzianija
Citat:
Uporabnik kane pravi:
Hvala za link
Kater od teh nastetih je pa tanajbolsi?Mogoce Dj Tiesto?
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Jaz sem house opustil odkar se je spopulariziral do te mere, kot je sedaj in ko so začeli vanj mešat preveč electro stila. Včasih je bil takšen fini, melodično-plesni, danes pa...hm...kr neki... So sicer neke svetle izjeme, ki pa so redke. Pa še te prihajajo izpod prstov starih legend iz naših časov.
Citat:
Uporabnik kane pravi:
Ma sam da poka,sem pa srecen
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Citat:
Uporabnik kane pravi:
Drugače pa je tega malo morje...danes ne vem, kako je s to sceno, ko pa sem jaz lazil po partijih, se je pa poslušalo Barbatota, Manalija, Moralesa, Axwella, Sinclarja, Deep Dishe, Guetto, Dr. Kuchota, Morillota, Knucklesa... Današnjo sceno pa ti bodo drugi predstavili. Bi pa bilo dobro, da poveš, kakšen stil ti je všeč? Bolj vokalen, trd, jazzy...
.
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Citat:
Uporabnik kane pravi:
Ti si rekel house, kot ga izvajata Umek in Valentino...
Drugače pa je tega malo morje...danes ne vem, kako je s to sceno, ko pa sem jaz lazil po partijih, se je pa poslušalo Barbatota, Manalija, Moralesa, Axwella, Sinclarja, Deep Dishe, Guetto, Dr. Kuchota, Morillota, Knucklesa... Današnjo sceno pa ti bodo drugi predstavili. Bi pa bilo dobro, da poveš, kakšen stil ti je všeč? Bolj vokalen, trd, jazzy...
Jaz sem house opustil odkar se je spopulariziral do te mere, kot je sedaj in ko so začeli vanj mešat preveč electro stila. Včasih je bil takšen fini, melodično-plesni, danes pa...hm...kr neki... So sicer neke svetle izjeme, ki pa so redke. Pa še te prihajajo izpod prstov starih legend iz naših časov.
Citat:
Uporabnik matix pravi:
Citat:
Uporabnik kane pravi:
Ma sam da poka,sem pa srecen
Potem pa poslušaj DJ Svizca...
Šalo na stran, priporočam ti kaj izpod rok swedish house mafie -> Axwell, Ingrosso, Angello in Prydz.
Citat:
Uporabnik woowek pravi:
Ker housi so najbolš za densat?