House music

kane

Gay(lord) Fucker
11. avg 2007
1.224
0
36
35
Fufn
Torej
evil.gif

Rabim cim vec izvajalcev house muske.V takem smislu kot Dj Umek,Kanziani...
grin1.gif

Hvala za odgovore
roza.gif

kane

Gay(lord) Fucker
11. avg 2007
1.224
0
36
35
Fufn
Ja nekaj takega.Izvajalce od House muske.Pusti ti Umeka pa Kanzianija
smile-1.gif

kane

Gay(lord) Fucker
11. avg 2007
1.224
0
36
35
Fufn
Hvala za link
cheer.gif

Kater od teh nastetih je pa tanajbolsi?Mogoce Dj Tiesto?

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Kako misliš najboljši? Vsakdo ima nekoga drugega za najboljšega, čisto odvisno od okusa
smile-1.gif

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
Uporabnik kane pravi:
smile-1.gif

Ti si rekel house, kot ga izvajata Umek in Valentino...
smile-1.gif

Drugače pa je tega malo morje...danes ne vem, kako je s to sceno, ko pa sem jaz lazil po partijih, se je pa poslušalo Barbatota, Manalija, Moralesa, Axwella, Sinclarja, Deep Dishe, Guetto, Dr. Kuchota, Morillota, Knucklesa... Današnjo sceno pa ti bodo drugi predstavili. Bi pa bilo dobro, da poveš, kakšen stil ti je všeč? Bolj vokalen, trd, jazzy...

Jaz sem house opustil odkar se je spopulariziral do te mere, kot je sedaj in ko so začeli vanj mešat preveč electro stila. Včasih je bil takšen fini, melodično-plesni, danes pa...hm...kr neki... So sicer neke svetle izjeme, ki pa so redke. Pa še te prihajajo izpod prstov starih legend iz naših časov.

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
Uporabnik kane pravi:
Hvala za link
cheer.gif

Kater od teh nastetih je pa tanajbolsi?Mogoce Dj Tiesto?

Priporočam najprej, da razčistiš kaj je techno (Valentino), kaj je trance (Tiesto) in kaj je house (zgoraj našteti).
wink-1.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Jaz sem house opustil odkar se je spopulariziral do te mere, kot je sedaj in ko so začeli vanj mešat preveč electro stila. Včasih je bil takšen fini, melodično-plesni, danes pa...hm...kr neki... So sicer neke svetle izjeme, ki pa so redke. Pa še te prihajajo izpod prstov starih legend iz naših časov.

bols nebi mogu povedat
smirk-1.gif

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Citat:
Uporabnik kane pravi:
Ma sam da poka,sem pa srecen
cheer.gif

Potem pa poslušaj DJ Svizca...
grin1.gif

Šalo na stran, priporočam ti kaj izpod rok swedish house mafie -> Axwell, Ingrosso, Angello in Prydz.

kane

Gay(lord) Fucker
11. avg 2007
1.224
0
36
35
Fufn
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Citat:
Uporabnik kane pravi:
smile-1.gif

Drugače pa je tega malo morje...danes ne vem, kako je s to sceno, ko pa sem jaz lazil po partijih, se je pa poslušalo Barbatota, Manalija, Moralesa, Axwella, Sinclarja, Deep Dishe, Guetto, Dr. Kuchota, Morillota, Knucklesa... Današnjo sceno pa ti bodo drugi predstavili. Bi pa bilo dobro, da poveš, kakšen stil ti je všeč? Bolj vokalen, trd, jazzy...

.

Nekaj takega sem misli ja,v tem stilu
grin1.gif

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Citat:
Uporabnik kane pravi:
smile-1.gif

Ti si rekel house, kot ga izvajata Umek in Valentino...
smile-1.gif

Jest tud pogrešam tak house.
cry12bpy.gif

Kadar vrti Dekky v Cvetličarni house se splača it.
zmaga.gif

qbm

Pripravnik
1. sep 2007
160
0
16
Meni so eni najbolj poslušljivih setov : Dj Kofy - sesion house 1-4, kakšen od Dj Crocy(slovenec), Morillo, Ian Carey, tak melodičen vokalni house.

Nazadnje urejeno: