Lastnik bil 7 let, 1.4 bingo, 55kW, menjali smo tisto dihtungo na sesalnem kolektorju, da je lažje dihala. Kupil sem jo pri 105.000 km, lani je bila prodana pri 185.000km. Poraba je bila med 7 in 7,5 (kratke razdalje, na šiht imam 7km), relacija je prišla tudi na 6,5. Kot ste napisali so problem zadnje obrobe, katere sem popravljal 2x, prvič nekje vmes in sedaj pred prodaja. Ni bilo potrebno še menjati obrobe. Sicer pa sem delal redne servise 10.000 prevoženih (se mi je nekako poklapalo na 1 leto pred tehničnim), olja ni porabljala nič (res je tudi da v mojih rokah ni videla rdečega polja ali blokade), vmes sem še enkrat menjal celoten izpuh in to je to. Motor suh kot poper. Ne vem kaj je tip omenjen v prejšnjih postih delal z menjalnikom da ga je uničil, za ta problem nisem nikoli slišal. Menjalnik je zelo natančen, prava igračka v primerjavi z nekaterimi dosti novejšimi avti.
V glavnem z avtom sem bil prezadovoljen, sedi se nizko, ceste se v ovinkih lepo drži, dolge relacije so malo mučne bile zaradi trdega podvozja (moja je bila 30mm nižje tlem od serijske in gume 195/50/15), ampak se je dalo preživeti. Če ne bi rabil večjega prtljažnika je ne bi dal od hiše. Prodal sem jo v 3 dneh za 100eur manjšo ceno kot sem jo postavil na avto.netu.
Če najdeš lepo, nezgonjeno, bi ti jo vsekakor priporočal.
Tako je izgledala moja:
[/URL][/img]
[/URL][/img]
[/URL][/img]