Citat:
Uporabnik cizy pravi:
A zdaj je že samo en? Jih ni bilo prej več?
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Piksno za 8 jurjev primerjaš z limuzino za 30 jurjev? Glede izolacije vprašaj SJTV
Pa nisem ti pisal o kamenčkihm, ampak motorju.
POleti kamenčkov ne poslušaš veliko, motor pa stalno.
Citat:
Uporabnik miha72 pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Piksno za 8 jurjev primerjaš z limuzino za 30 jurjev? Glede izolacije vprašaj SJTV
Pa nisem ti pisal o kamenčkihm, ampak motorju.
POleti kamenčkov ne poslušaš veliko, motor pa stalno.
SJTV PD motorji v dvakrat dražjem avtu niso nikoli motili, čeprav se je vse treslo, če je bil zadaj črn oblak in če je povzročilo ogromno hrupa. Sicer pa je sam napisal, da si želi boljšo izolacijo praktično v vsakem avtu, torej....V cenejšem avtu pa je vse narobe, če je ena stvar SUBJEKTIVNO malo bolj hrupna. Morda, naj vsak prova in pove. Kar naenkrat je dB ali dva posala najpomembnejša stvar pri nekaterih , ostale vitalne stvari , mehanika in zanesljivost pa so praktično nepomembne.
Motor je tih ( bencinar), meni ni potrebno vprašati nikogar, ker sem naredil precej več km z njim od testnih voznikov.
Moje mnenje.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
če je bencinar glasen je:
ali ferrari
ali lambo
ali pors
ali jugo
ali petka
ali katra
ali stoenka
ali ima auspuh out
ali bo pa crknu, ker neki ni Ok
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Samo japan loverji ste pa res carji. Ko sem omenil da mi JTD ni pil nič olja se je hitro našel en, ki je mel ful kolegov ki so jamrali nad porabo olja pri JTD-ju. Ko pa omenim da vozim VW se hitro najde drugi, ki ima 2 sodelavca, ki jima je crknil menjalnik na golfu.
Citat:
Uporabnik janezpesec pravi:
Seveda, in voznik forda bo komentiral plastiko.