[hokej] Liga EBEL sezona 2007 / 2008

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.812
113
40
MB
ksz

po prebranih zadnjih straneh teme, moji vtisi,

vsi iz osrednje slovenske regije ste vedno kao bli boljši od vseh ostalih, in ste si lahko tud v športu marsikaj privoščli, je pa zanimivo kak zdaj bevskate ko se nekdo malo večji z vami igra, kdo bi si mislo, isti ste kot ostali slovenci
shocked-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Borili so se do konca, pokazali veliko več, kot je bilo pričakovano od njih, zmanjkalo je malo sreče (in pameti v upravi), priznati pa je treba, da je bil Salzburg pač boljši. Čestitke vsem, važno, da smo Slovenci spet pokazali, zakaj smo na Balkanu. Se bo prilegla kakšna lepa kazen in pa prazne tribune (posledično bodo verjetno tudi obračali kakšne kombije z ''LJ'' registracijami...).

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
kaj je bednik, a spet rovtarka foušija vn tolče? no sej vm bo olimpija pokazala kako se igra v finalu DP, potem boste pa spet mel surle do fakistana
cheer.gif

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Olimpija z Dravo igra finale?
confused-1.gif

Da nisi ti malo pomešal fakistana, Štajerske in Gorenjske. Si se spet z bepantenom namesto bekompleksom basal?

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
pejt raj ti nazaj na irenin blog pisat, katera ženska naj uporablja kakšno šminko, pa pust hokej pr gmah.
smirk-1.gif

odkar si zvedu da sta tvoja fotr pa mt v resnici brt pa sestra, si vs tečn
stupid-1.gif

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Si ti tudi bolj duhovito repliko od korla pričakoval? Se mi je že malo bedno z njim prepucavat, ker rad zaide iz konteksta in kar začne ene bizarne dogodke iz svoje mladosti razlagat.
stupid-1.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Dejmo zaključit na nivoju...
Prepotentni navijači vemo koga,, mate nižje temo DP in tm pište kako mate sedaj prijatelsko tekmo z Hrvaško..

J. ga štala v hali da še nism dožvel večje
grin1.gif

Sam sm spet tečen pa se ponavljam: p. ne morš zmagat tekme ko ne daš pr 5:3 gol
bonk.gif

Ker so bili naši boljši, golman je branu kokr je, Westi bi saj enega pobral, upam rečt..
Boril so pa se do konca, fajtal kokr je šlo.. Svaka čast, da so sploh pršli v play off so že carji..

Pa še nekaj o vodtstvu kluba: zdej mi je vse jasn kako ne znajo nič prebrat in preštet. P. če se ne znajo še z tistimi ki karte prodajajo zment...
ZA TO TEKMO SO PRODAJAL 2JNE KARTE ZA SEDEŽE!!!! pridem na svoj zic pa mi gospod pokaže karto z isto vrsto in sedežem. In to nas je blo enih 10 ....

BTW: Linz je dobil denarno kazen, ker je bilo v rednem delu, v play offu so strožja pravila in salzburg je prot Dunaju tut fasal pred leti 5:0.

Aja poteza tekme
hysterical-1.gif

Res smo balkanci
smirk-1.gif

Nazadnje urejeno: