Citat:
Uporabnik kajn pravi:
Sem navdušen navijač Jesenic, sam taki izpadi so pa čist bedni. Zastopim da kdaj pade kakšen udarec (pa še ta je preveč in se na veliko izogibam) , sam to se zgodi med ali po ali pred tekmo kjer celo obe moštvi igrata. Ne pa kr niki ene zasede delat, pa se pretepat. Ko pa pride derbi pa ni lepšega pogleda in vzdušja ko se z navijanjem kregamo med sabo.
Pač smo izpadli, Olimpiji pa je uspelo. Kar se pa tiče finala in privoščljivost, gledal večino tekem polfinala in finala in sem čist nevtralen.
PS: Ne dajat vseh navijačev od katerikoli kluba v isti koš s tistimi parimi idioti ki se pojavljajo na naslovnicah
Evo lep primer pametnega navijača, takih je še nekaj tudi na tem forumu..
Ostali pa: p. 2dni ne gledam foruma, čist po vsaki tekmi je blo takole max 2 strani napisano, zdej se pa vsi nekaj usajajo..
Le zakaj, čim je olimpija zgubila tekmo za zeleno mizo, pa so eni ratali pametni, prej pa 14 dni niti enega posta, niti po tekmi ki smo jo dobili z 4:3..
Navijajte za SLOVENSKO ekipo v finalu EBEL. P. ne bojo nas jodlarji j...
Pol se pa vidmo V DP in tam pa nej zmaga boljši, pošteno
Da se navijat tut brez provokacij..
P. sm dobil letos karte za v tivoli dirket med rdečimi navijači, pa smo z lahkoto vsak za svoje navijal,se fajn mel in tut kkšno rekl
Budale so pa povsod, med Jeseničani, med GD, sam da je navijaška skupin, pa magar za balinanje
BTW: gre dons v halo?? K. sm učeri zmrzval 2 ure, pridemo na vrsto in rečemo: mi bi sezonske na diners uzel= lahk greste v klet v glavno poslovalnico plačat, tle je sam nagotovino
Mah saj karte mam