[hokej] Liga EBEL sezona 2007 / 2008

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
No, kakorkoli že, po zaslugi (nekaterih) jeseničanov zdaj v lj velja enačba: jeseničan=navijač salzburga in se bo v skladu s tem tudi ravnalo z njimi. (beri
10.gif
)

Bravo Jeseničani!!!
aplauz.gif

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
No, če je že nivo teme takšen kot je, lahko samo rečem, da bo zanimivo brat črno kroniko med finalom DPja. Nekako si ne predstavljam, da bi kaki ljubljanski mestni dečki klenim Gorenjcem lahko bli resna grožnja. No, vsaj brez kakih nizkih udarcev ne. Gole pesti, približno enako velike skupine (to pomeni par dragonsov več), ... Ne vem, no, ne bi upal kaj dosti stavit na vas
hysterical-1.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik kajn pravi:
Sem navdušen navijač Jesenic, sam taki izpadi so pa čist bedni. Zastopim da kdaj pade kakšen udarec (pa še ta je preveč in se na veliko izogibam) , sam to se zgodi med ali po ali pred tekmo kjer celo obe moštvi igrata. Ne pa kr niki ene zasede delat, pa se pretepat. Ko pa pride derbi pa ni lepšega pogleda in vzdušja ko se z navijanjem kregamo med sabo.
Pač smo izpadli, Olimpiji pa je uspelo. Kar se pa tiče finala in privoščljivost, gledal večino tekem polfinala in finala in sem čist nevtralen.
PS: Ne dajat vseh navijačev od katerikoli kluba v isti koš s tistimi parimi idioti ki se pojavljajo na naslovnicah

Evo lep primer pametnega navijača, takih je še nekaj tudi na tem forumu..

Ostali pa: p. 2dni ne gledam foruma, čist po vsaki tekmi je blo takole max 2 strani napisano, zdej se pa vsi nekaj usajajo..
Le zakaj, čim je olimpija zgubila tekmo za zeleno mizo, pa so eni ratali pametni, prej pa 14 dni niti enega posta, niti po tekmi ki smo jo dobili z 4:3..

Navijajte za SLOVENSKO ekipo v finalu EBEL. P. ne bojo nas jodlarji j...

Pol se pa vidmo V DP in tam pa nej zmaga boljši, pošteno
smirk-1.gif
Da se navijat tut brez provokacij..
P. sm dobil letos karte za v tivoli dirket med rdečimi navijači, pa smo z lahkoto vsak za svoje navijal,se fajn mel in tut kkšno rekl
smirk-1.gif

Budale so pa povsod, med Jeseničani, med GD, sam da je navijaška skupin, pa magar za balinanje
grin1.gif

BTW: gre dons v halo?? K. sm učeri zmrzval 2 ure, pridemo na vrsto in rečemo: mi bi sezonske na diners uzel= lahk greste v klet v glavno poslovalnico plačat, tle je sam nagotovino
bonk.gif

Mah saj karte mam
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:

Navijajte za SLOVENSKO ekipo v finalu EBEL. P. ne bojo nas jodlarji j...

17758-icon_confused.gif
a ni zanimivo, kako je večino folka na tem delu sveta foušaritna. . . .

Slovenci navijajo za Avstrice, 90% avstricev pa navija za Olimpijo
stupid-1.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
No ta zgodba je cisto drugacna od tiste, da jih je 25 navijacev pretepalo pa pretepli 2 punci...
bonk.gif

To sem hotel dopovedati z svojim pisanjem prejsnjih postov, da je vsa zgodba prenapihnjena.

LP

bborst

Pripravnik
19. avg 2007
75
0
6
Vodstvo lige je v sredo pred tekmo poslalo Olimpiji obvestilo, da Groznik šteje pri točkovanju, čeprav je suspendiran. Drugače so pa to pri Olimpiji že itak od začetka sezone vedel, ker pač je to v pravilniku napisano. V rednem delu sezone je kazen samo denarna, v končnici je pa izguba tekme s 5:0, točno določeno v pravilniku, brez možnosti kakšne izjeme. Se je pa tud Salzburg pritožu, da morajo še trenerja Olimpije kaznovat, pa ni prišlo do kazni. Da so pa šele v nedeljo zvedeli za kazen, je baje komisar, ki je zadolžen za točke šele v soboto zvečer pregledal zapisnik, ker je bil menda v tujini.

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Sem bral članek, da je za to zadolžena AHZ (avstrijska hokejska zveza) in ne EBEL. Ker pa je baje AHZ še ful starokopitna pride do takih birokracijskih čakanj. EBEL je baje tut zvedla 2 uri pred tekmo. Hoče pa EBEL naslednjo sezono vse sama vodit, vendar nekaj ne pustijo pri AHZ. Sej pomoje dalj časa bosta naša predstavnika v EBEL manj se bodo dogajale krivice. Do takrat mormo pa mal potrpet in na ledu dokazat da smo vsaj enakovredni. Naslednje leto bo pa itak slovenski finale!!!
smile-1.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
No ta zgodba je cisto drugacna od tiste, da jih je 25 navijacev pretepalo pa pretepli 2 punci...
bonk.gif

To sem hotel dopovedati z svojim pisanjem prejsnjih postov, da je vsa zgodba prenapihnjena.

LP

Priznaj, da si za*ebal, ne pa da spreminjaš svoje izjave.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Kar se tiče kazni z odvzemom zmage, si je Olimpija čisto sama kriva. Lepo se vidi kakšne imamo mi klube in zveze, kjer mamo polno raznih k. ki samo dnar vlečejo..Narest pa ne znajo pol k..
So dobili dopis že pred tekmo kako je z pikami, pa se nobenmu ni dal gledat
bonk.gif

Jah glede kazni: naj bi EBEL izkoristila možnost in šele tik pred tekmo povedala za odvzem zmage. Ker po pravilih lahko toliko časa odlašajo. Vsaj tako piše danes v dnevniku.
Jodlarji pa bi seveda poleg kazni za Groznika, s katero bi se strinjal če bi jo dobil takoj po tekmi, ne pa čez 2dni
bonk.gif

Kokr kol, mi smo sedaj tisti ki lovimo rezultat, ajde ma da jih nabutamo danes..

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik Viky pravi:
Sem bral članek, da je za to zadolžena AHZ (avstrijska hokejska zveza) in ne EBEL. Ker pa je baje AHZ še ful starokopitna pride do takih birokracijskih čakanj. EBEL je baje tut zvedla 2 uri pred tekmo. Hoče pa EBEL naslednjo sezono vse sama vodit, vendar nekaj ne pustijo pri AHZ. Sej pomoje dalj časa bosta naša predstavnika v EBEL manj se bodo dogajale krivice. Do takrat mormo pa mal potrpet in na ledu dokazat da smo vsaj enakovredni. Naslednje leto bo pa itak slovenski finale!!!
smile-1.gif

Kje si to zasledu??

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Karte v žepu
cheer.gif

Sem mislil it že včeraj s karto za Salzburg ampak nisem mel prevoza (brisalci crknl
grin1.gif
Upam da bo drugo leto za vse tekme, kjer je nevarnost, da pozerčki poberejo karte, tak sistem, da se samo pred halo da kupit. Kle se vidi, kdo si res želi na tekmo, pa kdo gre samo mimogrede, ker je glih karte dobil.

Pa da jih stresemo dons! Tisoč src za tebe bije, saj ti si Olimpija šampijon!!!

ot:

Viky, happy b-day
nahrung002.gif

Nazadnje urejeno:

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Najboljs mešn je blo učeri k Ellik uleti (vlad lepo polizan u lederju
grin1.gif

BTW. je bil dons problem karte dobit, al je kr ostalo še??? Zgleda ker smo tekmo uzad, za pozerčke ni več zanimanja...

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Preberi 2 strani nazaj, sem napisal da je zgodba prenapihnjena ali celo neresnicna. Kot lahko preberemo iz novic ni bil nihce tepen ampak zgolj tezenje in za*ebavanje, ampak ze to je brezveze vse skupaj.

Sram jih bilo
10.gif
Verjetno je bilo to par mulcev glasnih.

LP

Francoz

Pripravnik
Tale tekma se bo ap definitivno SLABO končala...
Verjetno za Olimpijo (izpraznitev tribun, visoka denarna kazen), ampak gre za načelnost: ne se pustit jebat...

Če takoj po tekmi ne pridejo na ljubljanske ulice policisti specialne enote in tankci, bomo imeli v KC težko poškodovane avstrijske navijače, na koncu tekme pa pričakujem tudi splošni pretep med igralci, še posebej, če Olimpija danes izgubi.

Če zmagamo, bo edina, da naši poškodujejo njihovega vratarja... Magari z drsalko po grlu. Za na urgenco. Potem so mogoče na zadnji tekmi neke šanse.

Nazadnje urejeno:

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
avstrijci bodo izsilil rezultat 5:0 s tem, da bodo rekli da ne bodo igrali zaradi navijačev. Sodniki bodo rekli ok in to bo to
bonk.gif

mene pa zanima zakaj je intranovo dubu zdele 10minutno kazen?
confused-1.gif

raketa

Pripravnik
25. sep 2007
223
6
18
Gorenjska
www.lomm.si
Glede tega da je Olimpija zgubila. Največja kraja je da je zaradi administrativne napake vodstva Olimpija izgubila tekmo, medtem ko jo je Linz odnesel le z denarno kaznijo 1500 € pa so mel neprijavljenga golmana. V tem je fora.
Gol pa ni biu ker je prej piskal, ker so bli v vratarjevem prostoru.

drgač pa dejmo olimpija bom zmagal

lp