(hokej)liga EBEL 2011/12

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Mah tekma bo, s kaksno ekipo bomo pa igrali je pa druga.... domaci igralci dvomim da ne bodo hotli igrat,... teh je pa dost za 3 napade

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Sej je Kanelec reku da bo jutr vse nakazu. Jao, jao k da bi se norca delal.

http://www.sport-tv.si/d107302/Hokej/Kanalec_zagotavlja_da_derbi_ni_vprasljiv.html

To ma Olimpija kar dobro porihtano, saj je za plače zadolžen Forward in naj bi štimal to.

Sicer pa ne glede na težave bo pomojem kar kakovosten derbi in kot vedno zmagovalec nepredvidljiv. Naj bi pa naših vsaj en avtobus šel gor.
smile-1.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
mah dnar bo, kar bo igralce dobro napalilo na derbi. Tako da bo derbi kot vedno nepredvidljiv, kazinoji v KR Gori pa bodo spet sužili
hysterical-1.gif

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Menda da jim je ze prejsni teden rekel da bo danes denar, pa mu niso verjeli (le zakaj? :) ).....

Hudic je k je Kanalc zamerljiv clovk,...tole ne bo dobro

Cupra: Na bledu
smile-1.gif
so fantje tam

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
No, zmaga je vendarle prisla, in to po delnem izidu 0 : 3 ... pa ravno v 2/3 ... nisem bil vec preprican o tem, da bo se kaksen ugoden izid za nas. Veseli me, da so se nasi vendarle izvlekli iz tistega dreka od zaostanka, ker Olimpijin golman res ni slab - debelo se je treba potruditi, da mu nekam zatlacis, dokler je v formi, da mu jih zatlacis 4 + v kazenskih, pa tudi ni slabo.

Pri nas se mi zdi da Fikrt ni v tako dobri formi in ceprav bi najraje za to okrivil nesposobne beke, moram objektivno priznati, da so tudi Olimpijini za en qrc. Torej je ocitno razlika v golmanu. Golman ni kriv, da so v nekaj minutah pokasirali gole za 1 : 3. To je bila vse neresna igra v polju in tako dolgorocno ne bo slo.

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Že veliko bi bilo če bi Berliska dal mal sedet, pa probal z Magovcem... ker kar pa spet zadnje tekme dela, ni za nikamor....

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Šestarda v Tivoliju!!!!

Te proti KAC se vedno nekaj posebnega!

Nazadnje urejeno:

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Ja sixsmith je dober, manjka mu en pravi goalgeter, ker hvila je slab.

Včeraj sem pa mislil da smo že zmagal hehe sam tko je, fantje so utrujeni, verjetno so tudi sami mislili da je zmaga že doma.......

LP

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Mah butasta napaka Krošlja,.. pa potem še ena pa smo bli tam.... Drugače pa za mene zelo zelo slab Pretnar,..... čist je zgubljen letos. Pa Berlisk so dali sedet,..to je pa velik + . :)

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
Citat:
Uporabnik gas pravi:
6smith pa dokazuje iz tekme v tekmo da je zelo zelo dober igralec,.....

šestkovačev jih pelje po ledu takod a nobenmu ni nič jasne.itak je za pol ekipe prehiter,podaja jim skoraj na palico ampak domači igralci niso sposobni tega pretvorit v gol.edini tujec ki bi konkretno garal da bi ga obdržal tudi naslednjo sezono