(hokej)liga EBEL 2011/12

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
letos v 7 krogih tolk svinjarije kot je bilo prej v 4 sezonah.končno so tudi jodlarji začeli dobivati kazni.kaj pa udarec mičla z palico v obraz židana?

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Ja sej res! MItchel jo je pa odnesu, čeprav bi si zaslužu kakšno tekmo brez dvoma.

Pa ne vem nekaj so živčni nekateri letos. Pri Beljaku naj bi zmetali kup denarja v ekipo rezultati so pa bolj tako tako.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Mitchell ni dotaknil židana. A ste pozabil da je židan dobil kazen zaradi "padanja"
smile-1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Meh, malo sem zalosten ... nisem pa en od tistih, ki bi takoj streljali trenerja. Heikki je sicer zadnjic izdavljal ene brihtne (da se v tej vasi najedo taki dobri igralci samo enkrat na dvajset let - najbrz ni zasledil precej manj kot 20 let nazaj obeh Rodmanov in Razingarja, ker ga pac ni bilo tukaj), ampak na splosno gre v pravo smer, da moznost tistemu kadru, ki ga dobim, pa cetudi je to, uh, Toni Hafner ... Upal bi, da bi bilo vec mladih vkljucenih v resno ligo, ne samo par lanskih perlic a'la Magovac.

Nikoli v Soveniji ni bilo zares dobrih beckov; a jih lahko vsaj en tuji trener vzgoji nekaj, da bodo vsaj priblizno na istem nivoju kot napadalci ? Minili so casi C skupine, mi rabimo zdaj kaj boljsega kot je bil Rebolj v svojih zlatih casih.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Ma kakšen trener če so pa igralci slabi. Češki vratar ni niti enkrat roke ali noge stegnil ker je vse strele dobil v prsa. Uglavnem znojmo je včeraj igral ZELO slabo, imeli so srečo da so jeseničani igrali še slabše. Boljša tekma bi bila če bi bi igrali jesenice mladi.....

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
U madonca, sem bil pa posteno zaspan zjutraj, da sem spesnil tako zadevo, na katero bi bil se softi ponosen
hysterical-1.gif

Res je skoda, da ko nam vendarle uspe, da dobimo samo en gol, damo se vedno enega premalo ... pa se je vcasih zgodilo, da smo ravno mi tako zmagovali tekme (tisti gol Williamsa leta, hm, kdaj ze, 1986 ?, in od Mlinarca enih 7 let pozneje). Ne vem ali je Kroselj res v toliko boljsi formi kot Fikrt
sprasujem se.gif

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
Tavželj ga je spet zabil u rašplo
aplauz.gif

Drgač pa penali
bonk.gif

Še dobro, da samo sem in tja kako tekmo prek TVja ujamem in mi ni treba redno v živo te žalosti spremljat
rolleyes-1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Medvescak je izgubil dobljeno tekmo proti KAC, pravi TTX ... ker niso pravocasno prijavili novega golmana (to so pri EBEL uredili kljub temu, da se KAC ni pritozil). Po tistem, kar se je zgodilo Olimpiji pred leti, se sprasujem ali s(m)o balkanci res tako neverjetno smotani in jodlarji tako zelo pedantni ali pa se res trudijo iskati vse mogoce nacine za pomoc svojim klubom.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
To je tut res.

Če se ne motim ene liga nimajo prekinitve za ta reprezentančni odmor.

MAKY_

Fizikalc
10. nov 2007
1.199
2
38
Obišči stran
mah to je medveščak čist sam zajebal... oddati prijavo v nedeljo po 15.00 in se izgovarjati da je niso sprejeli ker je nedelja za avstrijce dela prost dan? wtf!

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
slišal ja.ebel pravi da če se tekma ne odigra smo izločeni iz tekmovanja kar pomeni da lahko klub dol zapremo