(hokej) IIHF Svetovno prvenstvo Quebec 2008

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ma sm mislu da govoriš o SPju ne o tej pripravljalni tekmi....6:4 za Slo prot Norwej.

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
SO fantje pripravili prijetno presenečenje
smile-1.gif

Bravo!

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Ušeč mi je da so dal dost golov. Pustmos e presenetit, če ne drugega, mislm da v borbi za obstanek mamo letos lepe šanse..

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
No nasi se kar dobro upirajo, upam da zdrzijo do konca. Lahko bi rekel, da dobro "igrajo" ampak namerno nebom
tongue-1.gif
ker vec ali manj igrajo na obrambo.

Trener pa res gnoji z postavami, [censored] je dal pretnarja v prvo peterko mislm ce je ta normalen...

Pa stare mi gre na zivce z tem povelicevanjem ljubljancanov, jesenicani kot da jih ni. Recimo kristan ubrani strel, ampak ni on dobro branil ampak kanadcan slabo streljal pa take... Za alesem musicem je izvrstna sezona pri zmajih bla bla...

LP

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Juhu, Kopitar!

3:1, po powerplayu z dvema igralcema več.

EDIT: 4:1
rolleyes-1.gif

Nazadnje urejeno:

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
No nasi se kar dobro upirajo, upam da zdrzijo do konca. Lahko bi rekel, da dobro "igrajo" ampak namerno nebom
tongue-1.gif
ker vec ali manj igrajo na obrambo.

Trener pa res gnoji z postavami, [censored] je dal pretnarja v prvo peterko mislm ce je ta normalen...

Pa stare mi gre na zivce z tem povelicevanjem ljubljancanov, jesenicani kot da jih ni. Recimo kristan ubrani strel, ampak ni on dobro branil ampak kanadcan slabo streljal pa take... Za alesem musicem je izvrstna sezona pri zmajih bla bla...

LP

Večni kompleksi Jeseničanov....
smirk-1.gif

Se lahko vsaj na reprezentančnih tekmah nehate s tem obremenjevat? Glih zdajle je Stare dvakrat v eni minuti pohvalil Kristana, tako da nevem kje ti vidiš navijanje za eno ali drugo stran.

Drgač pa dobr igrajo, čeprav je zdele že 5:1... Kanada je klasa zase ampak se naši dobro borijo.

Nazadnje urejeno:

iii

Pripravnik
1. avg 2007
459
7
18
em... mal sm ven padu --- kje sta ostala npr. Ivo Jan, pa Nik Zupančič... - pa rabil bi še ena dva Anžetova klona v vsakem napadu
wink-1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Ivo Jan je zaradi osebnih zamer ni bil poklican v reprezentanco, Nik Zupančič pa je mal prestar že za reprezentanco.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Ja po prvi tretjini se je ZELO popravil.

Drugace pa sem kar vesel z vcerajsnjo igro nasih, lepa igra v obrambi, napad tak kot je bil (kar dober). Ce pogledamo kaksna ekipa je kanada in kako so nasi igrali mislim da ima slovenija vse moznosti za obstanek.

Samo se pa vidi kako je nasa ekipa nedorasla, kopitar, raza + pogojno rodmana, teli so vceraj kaj pokazali, drugi nic. Pa se golicic je kaj pokazal, drugi pa samo nabijanje na pamet. Kristan je ZELO dobro branil in mislim da nebo vec igral na jesenicah
tongue-1.gif
- prodan.

Trenerjeve odlocitve mi niso niti najmanj vsec - pretnar v prvem napadu, poloncic v drugem
bonk.gif
golicic pa hafner pa od tretjega naprej...

LP

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Sm že včeri hotu vprašat, le kaj dela Kristan na Jesenicah?!?!

Dobr so se upiral, mogoče me moti samo preveliko število strelov na naša vrata. So jim puščal dost prostora, sam se vid da so za par klas boljši od nas. Če Kanadčani spet ne bodo prvaki, bom zelo presenečen.

4. napad je zelo dobro funkcioniral, so se ful boril, zato jih je Stare hvalil. Pretnar pač ni dorasel taki vlogi, Polonca me je tut mal razočaral. Sam sej pravm, težko je kej več pričakovat proti tako superiornemu nasprotniku, ki igra zelo zavzeto. Škoda le ene par zgrešenih priložnosti Kopija in Raze.
Proti Latviji se bo moralo vse poklopiti + dober dan, da bomo lahko zmagali.

shift

Guru
20. jul 2007
9.870
2.251
113
za šankom
gledal včeraj na šport tvju prenos zda-latvija.
če naši fantje želijo premagati latvijo bo potrebno igrati vsaj 120%
so prekleto hitri in igrajo trd hokej.

shift

Guru
20. jul 2007
9.870
2.251
113
za šankom
dobra borbena igra naših.šepa obramba.kaj dela murič v prvem napadu mi ni čisto jasno
bonk.gif
a res noben trener noče rodmana posebej v napadu postavit.razen raze in kopija noben nima prav veliko šans v napadu.takoj po tekmi pa bi na letalo posedel varla,milovanoviæa in pa tavžlja.vsi trije so kot magirani matr jim. ko vidijo dres z usa napisom stojijo pa gledajo kot da bi prvič videli golo žensko.lepo je kopi nategnil tomasa.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Ja samo kopitar pa razingar igrata, drugi samo panicno nabijajo pak.

Pac vidi se da niso na nivoju "elitnih" igralcev. Upam da stresejo latvijo, samo pomojem bo tezko, ker imam filing da so nasi kar nekaj moci zapravili na zadnjih dveh tekmah.

PS: vidsim da ne delam samo jaz ponoci
tongue-1.gif

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Kukr sm jst vidu Latvijo proti Kanadi igrat, bo zelo težko. Rezltat 7:0 za Kanado sploh ne pove realne slike, ker je prvi vratar katastrofalno branu. Po dveh tretina je blo pa izenačeno v strelih na gol.

Ponoč sm gledu prvi dve tretini, pa sm bil kr zadovoljen z igro naših. Kopitar je pač igralec svetovnega kova in se mu vid da je za 2 razreda boljši od vseh naših. Murič mene osebno ni razočaru včeri, ni pa glih nek velik igralec, se pa ful bori. Ne vidim alternative na njegovem mestu. Polonco bi pa takoj zamenu v drugem. Kje je pa Terlikar?

Naši obrambni so pač prepočasni še zaenkrat. Nevem pa kaj so delal z igralcem manj, vsi goli so na isto foro padl. Takih napak si pač proti Latvijcem ne bodo smel privoščit.

Se pa pozna napredek naše reprezentance. Igra je hitrejša in borbena. Mene niso razočaral!!!

shift

Guru
20. jul 2007
9.870
2.251
113
za šankom
nism nočna.mam dopust
cheer.gif

dobr so kopitarja parkiral ob bandi.se mi zdi da bo jutri imel eno veliko šljivo na obrazu

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
jp, bo težka. zlo težka.
Latvija kljub temu, da ni zabila gola igra dobro (bolje kot naši). Upam, da Kristan zaklene in da ostanejo na 0 po skupinskem delu.
Bo pa to hudo težko. Proti USA so imeli 24 strelov na gol (naši 12)
Proti CAN 30 - naši 23 . . . . Naši so CAN "dovolili", da je kar 65x streljala v Kristana, proti golu Latvije 37. .
Zna bit, da LAT malo jebe učinkovitost
grin1.gif

mogoče ravno on zna bit tisti jeziček na tehnici, ki stvari prevesi v našo korist
nahrung002.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.870
2.251
113
za šankom
potrebno bo več igrat na ogrado.vse kar je možno nabit na bando pa pokazat da znamo biti agresivni.latvijci so se proti američanom kar konkretno borili tudi z agresivno igro.se mi zdi da američani prvih 5 minut sploh niso dojeli od kod agresivna igra