(hokej) IIHF Svetovno prvenstvo Quebec 2008

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Se strinjam. Ni fora v denarju ampak v odnosu HZS do igralcev. Meni se tudi zdi glupo, da nekdo in njegovi prijatelji na MOJ racun uziva v 5* hotelu in si izplacuje PREvisoke place, meni pa da prst v rit.

In mislim da imajo igralci tega dovolj zato pa take zganjajo. Jaz bi tudi na njihovem mestu.

LP

BohVar_alias_BOHL

Pripravnik
6. sep 2007
698
0
16
Laibah
Igralci zaenkrat še nimajo € na TRR-jih
bonk.gif
!

bborst

Pripravnik
19. avg 2007
75
0
6
Zakaj enostavno ne rečejo, da ostanejo doma in pika. To preseravanje za par 100 evrov gor dol mi gre že na [censored]

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik bborst pravi:
Zakaj enostavno ne rečejo, da ostanejo doma in pika. To preseravanje za par 100 evrov gor dol mi gre že na [censored]

No ce ze omenjas to, jutri v sluzbi povej svojemu sefu naj ti zmanjsa mesecno placo, zakaj bi se pa presevaral za teh 200 EUR
bonk.gif

Zraven pa se pisi ministru virantu, se posebej vojski, naj jim sploh ne izplacujejo place ker delati za domovino bi moralo biti vsem v cast ne pa da zahtevajo za take stvari se placilo
bonk.gif

LP

bborst

Pripravnik
19. avg 2007
75
0
6
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Citat:
Uporabnik bborst pravi:

No ce ze omenjas to, jutri v sluzbi povej svojemu sefu naj ti zmanjsa mesecno placo, zakaj bi se pa presevaral za teh 200 EUR
bonk.gif

Zraven pa se pisi ministru virantu, se posebej vojski, naj jim sploh ne izplacujejo place ker delati za domovino bi moralo biti vsem v cast ne pa da zahtevajo za take stvari se placilo
bonk.gif

LP

O madona, kaka primerjava
bonk.gif
. Kje so pa zaposlen? A so profesonalci al niso? S kom pa imajo pogodbe podpisane, s klubi al z reprezentanco? Noben jih ne sil za reprezentanco igrat. Tako kot tebe noben ne sil, da neumnosti pišeš na forumih.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Citat:
Uporabnik bborst pravi:

bonk.gif

bonk.gif

LP

Ma ni to isto... če igrajo za reprezentanco zaradi denarja je bolje da ostanejo doma. Čudno da lahko v vseh ostalih hokejsko bolj razvitih državah ni nikjer komplikacij glede nagrad in podobnih zadev.

Seveda bi pa morala HZS uredit zavarovanje in ostale stvari za katere so zadolženi.

V vojski majo pa itak tok smešne plače, da so tam dejansko bolj zaradi časti kot zaradi denarja
wink-1.gif

Birkof

Pripravnik
10. sep 2007
155
0
16
42
KSZ

Sicer ni hokejist vendar se mora tako razmišljati kot je rekel Petar KLIK.

Kot pravjo sto ljud,i sto čudi.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.345
765
113
Tale iz drugega linka pa je patriot. Če bi njemu jeb** Hrvatsku, te ubije, obudi od mrtvih in še enkrat ubije.
cool-1.gif

bborst

Pripravnik
19. avg 2007
75
0
6
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Bo kar prava primerjava, tudi tebe nihce ne sili da gres v sluzbo.
priden.gif

Razen ce te vsako jutro pride sef z pistolo iskat.

LP

Torej, po tvojem je nastop za reprezentanco služba.
hysterical-1.gif

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Sej se ve, da v nobeni resni reprezentanci igralci ne dobijo nič dnevnic, zavarovanja so pač druga zgodba. In men se res zamalo zdi, da naši zahtevajo denar na roke (pustimo vse zdrahe okoli HZS). Že sama igra proti Kanadi in ZDA bi moral biti dovolj velik motiv. Poleg tega je to lahko to zelo velika promocija za vsakega igralca (zgleda jim tut za to ne gre, ker se vsi domov na varno vračajo).
Problem pa rata, ker naši igralci tudi doma igrajo za drobiž in si tudi privoščiti ne morejo, da bi lahko zastonj igrali. No to je pa pač spet druga zgodba.
Sicer je pa itak Aljančič zadaj v polni pripravljenosti in samo čaka, kdaj bo spet prevzel HZS. Samo pol se jim pa spet obetajo enormne nagrade, ki pa jih itak ne bodo mogli izplačati.

Nebi pa delu take tragedije iz tega, kot to delajo Hrvatje. Za moje pojme je pretiran nacionalizem veliko bolj škodljiv, kot pa kakšno nenastopanje za reprezentanco.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Ma čudn piše vse skupaj
bonk.gif

Na žurnalu pa piše ob polnoči danes (po našem cajtu), to je men najbolj logično..

Nazadnje urejeno: