Hofer PC?

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.534
71
48
Kranj
V reklami gledam tale PC pa se mi zdi nekam poceni. V čem je finta?
Ali kdo ve katera grafična je to in če se da kje dobit info o matični plošči?
Sam namreč kupujem nekaj v tem rangu ampak po tej ceni niti približno ne dobim take zadeve.

ales73

Zelenc'
25. jan 2010
16
0
1
Računalnik je načeloma OK, samo bolj problem je v Hoferju z garancijo, ker moraš nekam klicati( v Avstrijo ali nemčijo - čeprav govorijo Slovensko), preden ti prevzemejo računalnik v popravilo.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.102
6.940
113
pri taščici
Si to izskusil na lastni koži ali imaš vsaj preverjeno info?
Sicer v hoferja še nisem vračal robe oz. uveljavljal garancije, vendar imam s tujimi trgovci boljše izkušnje kot z domačimi glede tega.
Lahko pa enostavno preverit-e in pošljet-e mejl z izmišljeno napako, pa bomo videli kam nas bodo usmerili. V prvo trgovino, nek pooblaščen servis ali v nemčijo

Sam osebno nimam predsodkov pred kupovanjem tehnične robe v hoferju. Nekateri z alterja se pa še mimo hoferja ne upajo peljat, da jim se jim slučajno zaradi tega ne bi kaj doma v hladilniku pokvarilo. Za tehnično robo pa itak pravijo da so trgovine v stili BB, enaa, ebay in ne hofer ter podobne ki prodajajo računalnike med korenjem in krompirjem

Nazadnje urejeno:

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ja, wow, za 532€, sem pri AGT sestavil skoraj identicno kisto, s tem, da VEM kateri disk, plata, ram in napajalnik je zraven.. Pa mislim, da se 5% stisnejo na gotovino. Ce bi pa najceneje iskal part by part po online stacunah bi prisparal pa se ene 30-40 eur ziher.. Pa bi vedel kaj sem kupil.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.237
1.396
113
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Ja, wow, za 532€, sem pri AGT sestavil skoraj identicno kisto, s tem, da VEM kateri disk, plata, ram in napajalnik je zraven.. Pa mislim, da se 5% stisnejo na gotovino. Ce bi pa najceneje iskal part by part po online stacunah bi prisparal pa se ene 30-40 eur ziher.. Pa bi vedel kaj sem kupil.

z win 7 in 3 letno garancijo ?

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.237
1.396
113
Citat:
Uporabnik ales73 pravi:
Računalnik je načeloma OK, samo bolj problem je v Hoferju z garancijo, ker moraš nekam klicati( v Avstrijo ali nemčijo - čeprav govorijo Slovensko), preden ti prevzemejo računalnik v popravilo.

Kolikor mi je do sedaj prišlo na uho v Hoferju ne komplicirajo z garancijo in vse uredijo hitro in korektno.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
V Nemčiji in Avstriji so hoferjevi računalniki zelo popularni (sigurno ste že slišali za Aldi PC), pa jim ni pod častjo zraven solato in pomfri kupit.

Res je, da se vsake toliko pojavi kak model, ki ima vmes kako ''šibko'' komponento, recimo zastarelo grafično, premalo rama ipd. ampak če nekdo tega ne opazi, tudi pogrešal ne bo, ker ne potrebuje. Zanimivo pa, da ima i3, ki je doživel premiero 7. januarja.

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Jaz imam zelo dobre izkušnje s Hofrom.
Do sedaj sem dve stvari nesel nazaj in so mi brez kakršnihkoli problemov takoj vrnili denar (mislim da je rok za vračilo 3 mesece).
Za uveljavljanje garancije pa tudi ne komplicirajo. Če ti ckrne računalnik, ga neseš z računom v katerokoli njihovo poslovalnico in ti morajo v roku 45 dni izročiti popravljen izdelek nazaj, ali pa vrniti denar.

Imajo pa kvalitetne izdelke, kateri so vsekakor vredni svoje cene. Zaenkrat pri njih še nisem naletel na slab izdelek.

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Zakonski rok je 45 dni...
evil.gif

Kakor je meni znano, pošljejo računalnik na servis, največkrat v Avstrijo, kar pomeni da si vsaj kakšna 2 tedna brez.
Dvomim, da na kakšnem servisu odpravijo hardware-sko napako v tekočem dnevu
smile-1.gif

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.534
71
48
Kranj
No, za menjavo matične plošče sem moral počakati en dan za vse ostale zadeve sem pa ponavadi zjutraj prinesel popoldne pa odnesel
smile-1.gif
.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.385
5.661
113
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
, s tem, da VEM kateri disk, plata, ram in napajalnik je zraven.. .

Eden tistih ki daste še za ohišje 300eur sam za to da je special?
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.640
4.373
113
No moj Medion dela že dve leti brez kakšnega koli problema. Prej sem se pa jebal z umotvori domačih računalniških mojstrov in je vedno nekaj crkovalo.

22. jul 2007
13.582
1.763
113
124
si optimist edino če so v hofru specializirali trgovke, da popravljajo računalnike
evil.gif
LPWWY

p.s.pa da ne bo kdo mislil, da tudi jaz ne kupujem v hofru, imam že dva 1.5TB diska od tam

Smotan

Zelenc'
21. okt 2008
8
0
1
Jest mam tut dobre izkušnje, če je treba dajo tut keš nazaj u KEŠU, kar ni nikjer drugje..

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Citat:
Uporabnik MViper pravi:

nič ne stisnejo 5% na keš.....so marže že tako male....