HOFER in LIDL

tomi

Guru
1. sep 2007
18.592
9.815
113
40
MB
za lidl ga ni, se je pa veliko recimo nemških spletnih trgovcev enostavno odločilo in izklopilo dostavo k nam. ker si noben pri zdravi pametni pač ne želi opravka z našo birokracijo :D

• Všeč mi je
Reactions: dejan_ in Kitimpo

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.552
10.775
113
ja sej mislim da je to problem... nam tudi na kraj pameti ne pride da bi trgovali z nigerijo :S:S in tak nas povprečen severnjak obravnava. Sicer ko kak severnjak pride k nam na obisk, vidi, da nimamo vojne, je to že napredek. jp, še danes v 2022.

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.413
2.578
113
Izbereš, plačaš, izbereš iz možnih mesto prevzema - v tujini.

A ne gre nekaj takega?

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.413
2.578
113
Tamle v enem postu sem omenil, da rabimo dva nova smeškota.
Sarcasm ON in Sarcasm OFF. Recmo, en bi lahko bil batina.
Moj odgovor je bil namnjen:
v spletno trgovino greš čez mejo, kak to zgleda. Hvala že vnaprej za informacijo.

... torej sosednje države, pa še to tam do 50km daleč.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.359
2.739
113
Jaz mam kolega v Ita, kakšno stvar naročim k njemu iz zgornjih razlogov. Super pa.je ker ima Amazon prime, je marsikaj brez poštnine.

sad

Guru
24. avg 2007
21.045
9.687
113
To je res, večino je samo prepakirano.
Dej ne nakladaj. Vzemi nemško sranje od sira v Lidlu in sir iz Mlekarne Celeia v Hoferju. Pa potem to povej še enkrat.
Ja, nekateri to dejansko morda izkoriščajo, ampak posploševanje je pa narobe. Te pa ne razumem, po drugih temah si toliko proti uvozu delovne sile, slovenske izdelke pa zaničuješ.
In ja, če verjameš ali ne bo tudi Hofer ponujal več slovenskih izdelkov, če tujega sranja ne bo nihče kupoval. In NE pravim, da je vse tuje sranje. Za sire iz Lidla pa to lahko mirno rečem. Pa še za kaj drugega.

• Všeč mi je
Reactions: sandra

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Dej ne nakladaj. Vzemi nemško sranje od sira v Lidlu in sir iz Mlekarne Celeia v Hoferju. Pa potem to povej še enkrat.
Ja, nekateri to dejansko morda izkoriščajo, ampak posploševanje je pa narobe. Te pa ne razumem, po drugih temah si toliko proti uvozu delovne sile, slovenske izdelke pa zaničuješ.
In ja, če verjameš ali ne bo tudi Hofer ponujal več slovenskih izdelkov, če tujega sranja ne bo nihče kupoval. In NE pravim, da je vse tuje sranje. Za sire iz Lidla pa to lahko mirno rečem. Pa še za kaj drugega.
Hofer tolk menjava dobavitelje da ....

sad

Guru
24. avg 2007
21.045
9.687
113
Hofer tolk menjava dobavitelje da ....
Seveda. In to tudi pri siru. Sem že odprl vsaj eno temo tukaj glede tega. Zato pa VEDNO pogledam proizvajalca. Če je Celeia gre v košaro, če je proizvedeno v Nemčiji gre pa nazaj na polico. Naj v Nemčiji prodajajo tisto sranje.

sad

Guru
24. avg 2007
21.045
9.687
113
Za meso govorim. Drgač pa kupujem sir ki ima na deklaraciji da je iz mleka.
In kaj je z mesom narobe? A Perutnina Ptuj in Pivka prepakirajo samo? Celjske mesnine tudi? Torej raje kupiš neko tujo zadevo, kjer imajo nižje standarde kakovosti hrane, kot nekaj, kar je nekdo proizvedel tukaj po naših zdravstvenih standardih?