Search Thingiverse - Thingiverse
Search and download free 3D printable objects for your projects, from prototypes to home improvements.
www.thingiverse.com
kaj od tega?
Jaz imam v tinkercadu narisan del ki paše na Hofer baterijo.Ima morda kdo zrisan model za adapter iz teh baterij na Makita LXT ali pa link ?
Včeraj sem bil razsipnik in kupil polnilec ter obe bateriji.
Najprej sem razmišljal, da bi celice prestavil v Makitino baterijo ampak vidim, da ima kar močno ohišje in sedaj razmišljam o adapterju
Seveda preusmerjajo, samo se moraš sam v lokalni trgovini dogovorit, da ti iz trgovine katera to ima na zalogi (posreduješ informacijo o lokaciji robe) preusmerijo v to"domačo".Ima
018346600
Kolikor vem pa robe ne preusmerjajo, ti pa povejo zalogo po trgovinah.
Se popolnoma stinjam glede univarzalenga sistema in da samo EU direktiva lahko kaj doseže...Iskal sem verižno žago na palici za višinsko obrezovanje vej in sem mimogrede videl, da Hofer ima polno baterij in polnilcev za Ferex. Verižno ima trenutno Ferex, vendar imam že
škarje za živo mejo Lidlov Parkside. Baterija 20V in še Hoferjev udarni vijačnik Workzone 18V.
Vsi trije imajo svoj sistem baterij in nobeden ne paše na drugega.
Temu bi naredil konec in kupil takšni sistem, ki bo ustrezal tudi poznejši nabavi vrtalnika (vijačnika).
Makita ima za višinsko verižno bolano ceno. Bosch je do 200 Eur kpl. še sprejemljiv, za občasna rezanja.
Kako sedaj poenotiti sistem, da ne bom imelo še četrto napravo s svojim polnilcem. No, četrto že imam majhno Štilovo ročno (enoročno) verižno, katera ima zopet cilindrično baterijo. Štil pa nima možnosti nakupa dodatne palice, da bi to žago uporabil na višini.
EU bi morala stopiti skupaj in določiti enotni standard za baterijska orodja, podobno kot je USB C. Ne da vsak čara po svoje.
Ja konverterji obstajajo. Samo če ima vsak proizvajelec svoj pinout in dodatne pine za polnjenje in informacijo o pregrevanju itd, potem je zelo težko(nemogoče) naredit nek univarzalen adapter...A na tole ni pa nobeden pomislil da tudi obstaja?
MT20DL Adapter Converter, Convert for Makita 18V Li-ion Battery BL1830 BL1860 BL1815 to for DeWalt 18V/20V DCB200 Lithium-Ion Battery Adapter, Use for DeWalt 18V/20V Max Li-ion Cordless Power Tools - - Amazon.com
MT20DL Adapter Converter, Convert for Makita 18V Li-ion Battery BL1830 BL1860 BL1815 to for DeWalt 18V/20V DCB200 Lithium-Ion Battery Adapter, Use for DeWalt 18V/20V Max Li-ion Cordless Power Tools - - Amazon.comwww.amazon.com