Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Zanimiva mi je generacija 30-50 letnikov, ki sovrazijo Janso...ko pa zelis da ti razlozijo zakaj pa noben ne zna povedat
Mam par takih v ozji familiji...
Citat:
Uporabnik dodaske pravi:
Citat:
Zanimiva mi je generacija 30-50 letnikov, ki sovrazijo Janso...ko pa zelis da ti razlozijo zakaj pa noben ne zna povedat
Sovražiti je pretežka beseda.....vendar ti kadarkol lahko povem zakaj se mi zdi Janša neprimeren voditelj.
Citat:
Podoben je Churchillu....odlicen v kriznih situacijah (osamosvojitev/WW2)...neprimeren za mirna obdobja ker je zamerljiv...zdraharski....nima taktnosti!
Poglej kako je blo z Churchillom na prvih povojnih volitvah...
Ja sovraztvo je primerna beseda...ce nekoga ne preneses po TV...se ti gabi kaki razmislja...pise....hkrati pa ne ves ZAKAJ!!?
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik dodaske pravi:
Citat:
Sovražiti je pretežka beseda.....vendar ti kadarkol lahko povem zakaj se mi zdi Janša neprimeren voditelj.
Da je Janša neprimeren voditelj se verjetno zaveda prav vsak (razen tistih res pravih Janšavernikov). Pa lahko tudi poveš zakaj se ti zdi bolj nepirmeren kot trenutna vladajoča garnitura?
Citat:
Uporabnik dodaske pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik dodaske pravi:
Citat:
Da je Janša neprimeren voditelj se verjetno zaveda prav vsak (razen tistih res pravih Janšavernikov). Pa lahko tudi poveš zakaj se ti zdi bolj nepirmeren kot trenutna vladajoča garnitura?
Ti bom kar direktno odgovoril....Poleg tega, da je nesposoben voditelj (razen v sposobnosti manipulacije-kar ni težko v demokraciji), je še razdiralen med slovenci(ko ni na oblasti) in absolutistični ko je na oblasti....
Torej vsakdo, ki ga globje pogleda (in ne tako kot njegovi ljubi volilci površinsko), bo v njem videl bolj problematičnega voditelja od katerekoli drugega.
Citat:
Uporabnik Mr_Wolf pravi:
To ti je dokaz, da takšna medijska manipulacija/indoktrinacija, kot zgoraj, očitno zelo dobro deluje. Žal.
Pri nas je časopisni prostor tako levo indoktriniran (če odštejemo kao desna Reporter in Demokracijo - ostali levi obvladijejo 80% medijskega prostora), da vsak poskus sredinskega medija ostali tako ožigosajo, kot bi šlo za ilegalno glasilo najbolj hard core članov Blood&Honour.
Da televizije sploh ne omenjamo.Zdaj, ko so umaknjeni še Pogledi, je "javno mnenje" res enotno.
Tudi jaz imam v žlahti nekaj podobnih osebkov z opranimi možgani. Sploh ne razmišljajo, ampak kupijo za čisto resnico čisto vse, kar preberejo/vidijo medijih. Tragedija je, da je med njimi tudi veliko univerzitetno izobraženih.
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
na æalost ga noben ne mara ker se je trudil , spluvat NOB ter pluval po politični ureditvi katere aktiven član je bil.
če bi delal za prihodnost, preteklost pa pustil pri miru bi bilo bolje...
Citat:
Uporabnik dodaske pravi:
Citat:
Uporabnik Mr_Wolf pravi:
To ti je dokaz, da takšna medijska manipulacija/indoktrinacija, kot zgoraj, očitno zelo dobro deluje. Žal.
Pri nas je časopisni prostor tako levo indoktriniran (če odštejemo kao desna Reporter in Demokracijo - ostali levi obvladijejo 80% medijskega prostora), da vsak poskus sredinskega medija ostali tako ožigosajo, kot bi šlo za ilegalno glasilo najbolj hard core članov Blood&Honour.
Da televizije sploh ne omenjamo.Zdaj, ko so umaknjeni še Pogledi, je "javno mnenje" res enotno.
Tudi jaz imam v žlahti nekaj podobnih osebkov z opranimi možgani. Sploh ne razmišljajo, ampak kupijo za čisto resnico čisto vse, kar preberejo/vidijo medijih. Tragedija je, da je med njimi tudi veliko univerzitetno izobraženih.
Pa nisi mogoče spregledal, da se motiš ti in ne oni....
Ti bom dal čist klasičen primer, kako lahko testiraš logiko....Janša ima problem s skrajnimi levimi...torej komunisti....po logiki balanciranja je on skrajni desni in ti tudi, ker ti je čist preprosto desna -sredinska logika, leva(torej levo od tvoje logike). Zato so tebi vsi mediji, ki so tipični sredinski in to mislim tipično Ameriško sredinski, dejansko levi. Po logiki Komunistov, je vse kar je drugače misleče od dnjih desno, zatorej so vsi sredinski, za njih desničarji.
Meni, ki nisem ne za ene ne za druge, mi gre že na kuhac, da me eni označujejo za levičarja ter drugi za desničarja. To je stanje Slovenije danes....sam jst ne vidim nobenega komunista in ne komunizma...Vidim tipični neoliberalni kapitalizem, ki smo ga prevzeli(vsiljeno?) vsi, ki smo živeli v komunizmu, kot tisti, ki so se vrnili ali rodili kasneje. Neoliberalni kapitalizem je desno od komunistične logike....skrajno desno....Bolj desno od njega je samo še nacionalistično desno....razumeš? Fuhrer...moj boj itd....
Citat:
Uporabnik dodaske pravi:
Meni, ki nisem ne za ene ne za druge, mi gre že na kuhac, da me eni označujejo za levičarja ter drugi za desničarja. To je stanje Slovenije danes....sam jst ne vidim nobenega komunista in ne komunizma...Vidim tipični neoliberalni kapitalizem, ki smo ga prevzeli(vsiljeno?) vsi, ki smo živeli v komunizmu, kot tisti, ki so se vrnili ali rodili kasneje. Neoliberalni kapitalizem je desno od komunistične logike....skrajno desno....Bolj desno od njega je samo še nacionalistično desno....razumeš? Fuhrer...moj boj itd....
Če verjameš hujskanju in manipulaciji skrajno desničarskih časopisov Reporter in Demokracija, kako lahko rečeš za ljudi, ki prebirajo ostale medije, da imajo oprane možgane??!Citat:
Uporabnik Mr_Wolf pravi:
Citat:
Uporabnik dodaske pravi:
...
Ti bom dal čist klasičen primer, kako lahko testiraš logiko....Janša ima problem s skrajnimi levimi...torej komunisti....po logiki balanciranja je on skrajni desni in ti tudi, ker ti je čist preprosto desna -sredinska logika, leva(torej levo od tvoje logike).....
Damo na glasovanje za BOB leta?Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Janez Janša, prosim lepo, pridi nazaj!