Najprej se reklamira in če to ne zaleže, se gre naprej.Pohvalo na yt ali FB jim naredi.
Najprej se reklamira in če to ne zaleže, se gre naprej.Pohvalo na yt ali FB jim naredi.
Pohvalo na yt ali FB jim naredi.
Ja, tko je. Učas je bil hladilnik kompresor, pa mal bakra pa izolirana škatla, dons je pa kaj? Če ta crkne takoj po garanciji, gre not največji in najcenejši k ga dobim.Jaz sem pa ravno Bekota ven vrgu. Spustil plin malo po koncu garancije. Drugače še čisto lep. Serviser je sicer rekel, da lahko napolni plin za 85€, ampak ne garantira ali bo držalo en teden, mesec ali leto. Samsung RB5000J, made in Poland. Vsaj za pet let bo, kolikor je garancije.
Sem ravno dopoldne računal koliko več elektrike od deklarirane je porabil 2 kompresorski gorenje v 12 letih. Za 200 evrov. Najraje bi račun gorenju poslal (na začetku sem ga meril, je porabil 42% več od deklarirane. Je bil Gorenje pred VW.Po prebranem, držim pesti da bo naš Gorenjev star 20 let z dvema kompresorjema zdržal še mnoga leta
Pri najinih avtih je samo slabih 10% nad deklarirano če se ne motimTo je prav tako kot deklarirana poraba goriva v avtu.
No meni so predali v zamrzovalniku zaledeneli pa sem pustil vrata odprta da se odtali, poleg še testirati alarm za temperaturo in vrata, ampak tam niti alarma za vrata niImel sem nekega Boscha, ki mu je alarm za vrata piskal skoraj preden sem odprl vrata, torej je še vedno bolje po dveh minutah.
Po kakšni logiki?Inverter Hladilniki pa niso ravno primerni za prostore kjer spiš. Je bolje imeti navaden kompresor.
Po kakšni logiki?
Ravno inverter je primernejši zaradi elektronske regulacije kompresorja. To pomeni, da kompresor nima le vklop in izklop, ampak ima vmesne stopnje, ki pomenijo tišje delovanje.