HITRO:menjalnica v centru LJ

grenivka

Pripravnik
1. avg 2007
616
0
16
A ti to vsako stvar zadnjo minuto delaš?
tongue-1.gif

Vzameš bančno kartico in greš v Srbiji al kjer koli že na bankomat, dvigneš in dobiš željeno valuto
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
Ma cela zadeva z Beogradom je bila na hitro,pa se nic me ni bilo doma. Sem ze nasel na netu kje so.. Slovenska, miklosiceva,itd.. Na posti pa nimajo DIN.

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Citat:
Uporabnik mare92 pravi:
Ma cela zadeva z Beogradom je bila na hitro,pa se nic me ni bilo doma. Sem ze nasel na netu kje so.. Slovenska, miklosiceva,itd.. Na posti pa nimajo DIN.

Kako je na hitro, če si pa v soboto spraševal za pas
sprasujem se.gif

harigast

Pripravnik
20. okt 2007
600
1
18
Ljubljana
Ja uno tarumeno pošto je naš presvitli župan podrl v pričakovanju ekspresne gradnje Emonike, Trigranit kot soinvestitor se je umaknil takoj, ko je zavohal z kakšnimi lopovi ima posla in zzdaj v Moldaviji gradi kompleks vreden več kot dve milijardi€,v ljubljani bomo pa imeli gmajno namesto štacijona.

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Sergio81 pravi:
Citat:
Uporabnik mare92 pravi:

Kako je na hitro, če si pa v soboto spraševal za pas
sprasujem se.gif
V soboto sem spraseval za pasos, ker sem sel vceraj na pot do danes, in me ni bilo doma,danes pa ze grem v BG. Hvala se 1x vsem, zgleda bom kar s srbi menjal evre
grin1.gif

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Saj to sem mislil (slišal).

Čeprav ne razumem (od dveh moji prijateljev oče je bil - pokojni iz Banjaluke), zakaj je šel sem?
sprasujem se.gif

A ni luštno, če se babe grebejo za moške
wink-1.gif