Kakšno plastično korito? Vsak normalen avto servis ima tisto kanto na kolesih z ogromnim lijakom na vrhu (temu lijaku se lahko štela višina) in potem to spravi točno pod mesto, kjer bo spustil olje, tekočine, itd. Tako da gre tekočina direkt v kanto in predvidevam, da se potem tudi ustrezno odda. Ne pa, da gre olje, itd. vse po tleh, potem se pa samo malo pošprica zadevo v zemljo, a ne?Citat:
Uporabnik tony pravi:
Ne bodi smešen, polizdelki gor ali dol. Čeprav tudi to ni idealna rešitev, se pod avto postavi plastično korito dovolj velikih dimenzij. (Da scen z verglanjem brez relejev pump ne omenjam.) Je še vedno svinjarija, ki teče po avtu, ampak po tleh pa res ne.
Moj mehanik, recimo, ima več kot dovolj dela, in nekaj zaposlenih, pa je nima nikoli svinjarije po tleh.
Džizs ej. Mene je tudi foter učil, da naj odpadno olje lepo zlijem za hišo v zemljo. Ko sem ga vprašal, kako mu ustreza pit olje namesto vode, se je tudi on naučil, da je dobro odpadno olje odnest do prevzemnega centra in ga tam oddat na uničenje. A nismo v 2014 in ne v 1960?