Hitra pošta danes?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
nahitro bi mogo eno zadevo poslat na drug konec slovenije, pa me zanima kam se obrnit?

GLS se mi ne javijo, klical 10 in pustil do konca zvonet. DHLova stran sploh ne provajda telefonske...

Torej kako naj zdaj eno zadevo spravim v Škocjan?

tomi

Guru
1. sep 2007
18.727
9.935
113
40
MB
težka bo danes, najboljše da se vsedeš v avto pa pelješ
grin1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Torej mu reči naj uleti, presenečen boš kaj folk naredi za free čevape.

CyberShot

Pripravnik
2. jun 2008
523
0
16
Maribor
Bex dvomim da vozi po MB in okolici. V takem primeru najraje uporabim Pošto Slovenije. Fedex,DHL, UPS, TNT itak večinoma furajo sam tujino, če pa že kateri fura Slovenijo pa ziher ne dostavi v istem dnevu.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ma u qrac z pošto slovenije, včeraj sem dal na pošto paket velikosti polovice škatle za čevlje,
pa model danes ni nič dobil. Nesposobneži. Planiraš nekaj da nekdo nekaj hitro dobi in ti keš nazaj,
pol pa si vzamejo čas.

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Za navadno pošiljko si pošta vzame 3 DELOVNE dneve za dostavo (sobota se pri PS ne šteje za delovni dan dostave).

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
nahitro bi mogo eno zadevo poslat na drug konec slovenije, pa me zanima kam se obrnit?

GLS se mi ne javijo, klical 10 in pustil do konca zvonet. DHLova stran sploh ne provajda telefonske...

Torej kako naj zdaj eno zadevo spravim v Škocjan?

konec koncev ne moreš pričakovat da ti bo kdo za tistih 1,5€ poštnine letel v 2 urah dostavit karkoli...ponudi komu na Alterju zakonsko kilometrino pa čevape, pa takoj ne boš vedu koga izbrat za furo...
cool-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.463
2.453
113
Citat:
Uporabnik asko pravi:
Za navadno pošiljko si pošta vzame 3 DELOVNE dneve za dostavo (sobota se pri PS ne šteje za delovni dan dostave).

No ne bit površn, pošta ima za navadno pošto rok DO 3 delovne dni, je pa v 95% dostava VEDNO naslednji delovni dan. Je pa druga stvar, v soboto povsod ni paketne dostave tako da se je zgodilo najbrž to, da je paket prispel na pošto od koder pa ga bodo najbrž dostavili v ponedeljek. Toliko o Pošti Slovenije. Sicer pa poznamo pri pošti Slovenije tudi express pošto ki za gsm telefon stane celih 9€. Če je Malcom šparal pa je druga stvar.