hiterdenar

cunctator

Pripravnik
18. jul 2007
294
0
16
Zanima me, če je že kdo opazil tole stran? Ko sem jim poslal mail in dobil odgovor, sem bil razočaran. Zagotovili so mi sicer, da je vse pošteno, vendar še vedno nisem povsem prepričan. Direktor na googlu nima zadetkov, prav tako človeka, ki sta na strani označena kot vodilna v tujini. Vse skupaj mi močno smrdi.
confused-1.gif

Kaj si mislite o tem?

cunctator

Pripravnik
18. jul 2007
294
0
16
@obema: tu se ne gre za nakazovanje denarja,se opravičujem,če moj post ni bil jasen. iščejo sodelovce in obljubljajo visok zaslužek. preberita si tam,kjer piše zaposlitev. ni mi jasno, zakaj rabijo tretjo osebo, če pa je danes toliko finančnih instrumentov (paypal,moneybookers,WU), ki ti takoj garantirajo denar. tu pa bi s pomočjo tretje osebe denar prenesli nekam hitreje ???

peterm

Pripravnik
17. sep 2007
699
0
16
ma ja.. sem prebral...
tukaj pravijo da če nekdo rabi denar ga dobi takoj nakažejo pa potem..
se pravi on rabi denar.. pokliče te agente oni najdejo agenta najbljižje temu ki ta denar rabi in ga napotijo tja.. ti mu denar posodiš..
ko oni dobijo ta denar si vzamejo provizijo predvidevam ostalo dobiš ti..
po domače ti kreditiraš nekoga dok ne dobiš povrnjeno..
če dobiš..
men tole smrdi..

cunctator

Pripravnik
18. jul 2007
294
0
16
Procedura Vaša glavna naloga bo sprejem in procesiranje finančnih nalog naših klientov pod vodstvom našega regijskega managerja. Potrebno je da opravite sprejem denarja naših klientov na vaš račun in če je potrebno nakažete v druge regijske strukture. Vi boste vodili vso komunikacijo z vašo banko o sprejemu in procesiranju vseh operacij, tako kot tudi koordinacijo vseh akcij z regijskem managerju.

Ne vem,če prav razumem,ampak tu piše, da bi ti dobil denar od enega klienta in ga dal drugemu??? zakaj, ga ta klient ne da sam drugemu?

Odyssey

Pripravnik
9. okt 2007
756
3
18
Domain Name: HITERDENAR.COM

Registrant:
Denar
Edward Norton (edw.norton@yahoo.com)
Blewboar, 34
Baroen
Kentucky,42512
US
Tel. +524.3544623

Creation Date: 30-Jun-2008
Expiration Date: 30-Jun-2009

Domain servers in listed order:
ns10.lovinghosting.com
ns9.lovinghosting.com

Administrative Contact:
Denar
Edward Norton (edw.norton@yahoo.com)
Blewboar, 34
Baroen
Kentucky,42512
US
Tel. +524.3544623
toliko o resnosti te stani!

cunctator

Pripravnik
18. jul 2007
294
0
16
Tudi sam sem najprej pomislil na to in tudi vprašal, pa je zatrdil haspud direktor, da je večina transkacij narejena v Slo in da to ni pranje denarja. Vse skupaj se mi zdi zelo sumljivo.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
To je podobno kot tisto kjer si pred kratkim dobil mail, če rabiš službo. Izkazalo se je da je 'služba' sprejemanje računalniško ukradenega denarja na tvoj račun in nakazovanje naprej, za kar dobre provizije. Edino kar lahko koga odvrne od te lepe službe so brezplačni dopusti. V zaporu.

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.984
17
38
Bled
na strani piše

Plača je direktno odvisna od vašega truda in možnosti. Vi prejmete 7% provizijo od celotnega zneska, ki je prisel na vaš račun. (na primer, znesek 5000 EUR na vašem računu, vi prejmete 350 EUR) Ker je pot denarja všteta še preden je poslan, so vsi stroški že vključeni v znesek poslan vam, zato dobite provizijo takoj.

se pravi, da oni tebi pošljejo denar, tvoja dobra volja pa je, da ta denar pošlješ naprej?
grims-1.gif

sevlje

Fizikalc
25. jul 2007
1.913
0
36
44
Selška dolina
Očitno je tole res ena nova nategancija. Sicer kdor je vsaj malo pameten tega ne bo poizkušal, samo vseeno je nevarnost, da se dobi kak naivnež, ki bi nasedel. Kaj predlagate, koga bi se obvestilo, da jih malo preveri?

Mogoče zvezo potrošnikov ali raje kaj drugega?

lp

cunctator

Pripravnik
18. jul 2007
294
0
16
sam sem premišljeval, da bi poslal stran na urad za preprečevanje pranja denarja. če bom imel čas že danes...

sevlje

Fizikalc
25. jul 2007
1.913
0
36
44
Selška dolina
Dobra ideja. Poročaj če bo kaj odgovora.
Lahko jim v mail še prilimaš link od Alterja, da se ne bodo preveč mučili z iskanjem
grims-1.gif

lp

erikson

Guru
25. avg 2007
22.365
6.152
113
Med ogledom strani naredi tole:

Firefox 2 in 3: Pomoč - Report Web Forgery
Internet Explorer 7: Orodja - Filtriranje lažnega predstavljanja - Pošlji poročilo o tem spletnem mestu

cunctator

Pripravnik
18. jul 2007
294
0
16
sem včeraj poslal na urad za preprečevanje za pranje denarja, vendar do sedaj še nisem dobil nobenega odgovora. če kaj dobim pa sporočim.