Po dveh letih uporabe prenosnega računalnika sem se odločil, da ga zamenjam z novim stacionarnim/hišnim, saj računalnik v 99% uporabljam le doma. Ker pogosto berem, da se ne splača kupiti računalnika v trgovini, ker naj bi bile v teh računalnikih komponente, ki jih drugače ne morejo prodati oz jih ne prodajo dovolj, vas prosim, da mi nekdo od vas sestavi računalo. Če mu kaj pomenijo Alti, mu jih nakažem.
Računalnik uporabljem predvsem za internet, glasba, pisarniški programi, photoshop, včasih pa si naložim tudi kakšno igro, tudi novejšo.
Cena naj se giba tja do 500€, mogoče kakšen € več. Monitor bom tudi rabil, tako, da bi mi prav prišel tudi predlog glede tega. Monitor bom vzel posebaj. Miško in tipkovnico pa imam.
Torej, računalnik (tja do 500€) + monitor (vsaj 21" oz raje več - tja do 200€)
Hvala lepa in lep pozdrav !
Računalnik uporabljem predvsem za internet, glasba, pisarniški programi, photoshop, včasih pa si naložim tudi kakšno igro, tudi novejšo.
Cena naj se giba tja do 500€, mogoče kakšen € več. Monitor bom tudi rabil, tako, da bi mi prav prišel tudi predlog glede tega. Monitor bom vzel posebaj. Miško in tipkovnico pa imam.
Torej, računalnik (tja do 500€) + monitor (vsaj 21" oz raje več - tja do 200€)
Hvala lepa in lep pozdrav !