Hisa od 3.faze naprej.Kako denarja se za vloziti?

JustOne

Pripravnik
20. avg 2007
436
24
18
Gorenjska
Verjetno si pozabil narekovaje "kot nov"
frown-1.gif

Sicer pa nisem prepričan ali je zaključni sloj položen, ali je le groba plast.

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.561
464
83
a folk res na to pada?

glede samega vprašanja pa ob uporabi solidnih materialov in izvajalcev bljiže 100000 ali čez kot 50000 ob relativno racionalnih odločitvah
za 50000 spravit skupaj verjetno le ob močnem lastnem angažiranju

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a si bil kdaj v priliki spremlajt gradnjo za prodajo.

1. greš mi aprcele, gozd, grmiæevje v naklonu, skale štrlijo...to pa je divjina, kle ne bi imel nikoli hiše
2. gozd posekan, štori populjeni, skale spikane, mal poravnano..hm..lepa odprta aprcela, sam v naklonu..ne vem no
3. narejn izkop, škarpe..hm..lej kaj so dobr poravnal..pa razgled, k je mal dvignjena
4. pozidana hiša..uf..cegu.kdo ve kako bi tuki zgledal met hišo..pa fasada..rumena, belea..mareličba..ne vem no..kaj bi pasal
5. okna not, fasada gor..vau..lej kok je luskana
6. urejen teren oko...uu..lej kaj je lkepa trava, pa lej dovoz..garaza..mater je lepo

to sem dal jaz čez. in to da velika večina. ebnostavno preveč neznank za zmožnost racionalne predstave.

ko sem jaz našo hišo videl v tretji fazi sem si rekel..ja..super..odlično no..ko smo naredili omete, sem bil prepričan, da s elahko vselimo..ko smo dali tlake, sem skor posteljo prinesel. ko sem pokital in pobelil stene, sem bil prepričan to je to..ko smo dal aprket, keramiko..vau..k so prišla notranja vrata, stikala..kaj je hudo..k smo z zamudio anrdil stopnice..sedmica..k so anrdil notranjo ograjo..orgazmično..k delam zdej dvoriščno ograjo in vrata..ja ob 40 cm stene mi razbija lavo kaj je noro dobr..pa kok hudo bolj

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
investicija, posel.

kje bom živel še ni jasno..v obstoječi, novi..al nekje na tretji strani..ne vem..kupujem okol LJ, živel bi na obali. nagibam se pa by by dežela

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik mayk pravi:
Ogledano imam neko simpaticno hisko, ki bi jo lahko kupil kar ugodno. Narejena je do 3.podaljsane gradbene faze, se pravi na zunaj je ze fasada, znotraj je pa se vse v opeki.
V prilozenih slikah se lahko vidi stanje hise od zunaj in v notranjosti.

Hisa ima klet+pritlicje+mansarda
- dimenzija 10m x 6,20m
- klet ima skupaj 53m2
- pritlicje 50m2
- mansarda 54m2

Zanima me, koliko stroskov je se potrebno za dokoncanje hise z nekimi srednjimi materiali, se pravi, ometi, elektrika, vodovod, instalacije.... ?

Zanima me ocena brez opreme kot je kopalnica, kuhinja, ...

Hvala vsem za odgovore ze vnaprej.
Lp
lokacija Virmaše pri Škofji loki. Investitor naredil samomor.Menda bo prodajala banka.
Cena dokončanja.....po mojem bi za 20 moral imet zdelano, če le sam mal delaš zraven, potem pa še oprema približno toliko

marjan

Pripravnik
25. jul 2007
799
3
18
KSZ...

In za koliko se prodajajo takšne kot so? Sicer pa piše da lahko investitor tudi opremi na ključ... Za kakšen denar je pa verjetno najbolje kontaktirati njih...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
no..pokojni deda je imel bio hiso

po tleh je bila zbita zemlja..tok zbita, d atut k si polil je blo 'neblatno'
stene so bile v apnu
pipa je bila pred hiso
wc pa za hiso