a si bil kdaj v priliki spremlajt gradnjo za prodajo.
1. greš mi aprcele, gozd, grmiæevje v naklonu, skale štrlijo...to pa je divjina, kle ne bi imel nikoli hiše
2. gozd posekan, štori populjeni, skale spikane, mal poravnano..hm..lepa odprta aprcela, sam v naklonu..ne vem no
3. narejn izkop, škarpe..hm..lej kaj so dobr poravnal..pa razgled, k je mal dvignjena
4. pozidana hiša..uf..cegu.kdo ve kako bi tuki zgledal met hišo..pa fasada..rumena, belea..mareličba..ne vem no..kaj bi pasal
5. okna not, fasada gor..vau..lej kok je luskana
6. urejen teren oko...uu..lej kaj je lkepa trava, pa lej dovoz..garaza..mater je lepo
to sem dal jaz čez. in to da velika večina. ebnostavno preveč neznank za zmožnost racionalne predstave.
ko sem jaz našo hišo videl v tretji fazi sem si rekel..ja..super..odlično no..ko smo naredili omete, sem bil prepričan, da s elahko vselimo..ko smo dali tlake, sem skor posteljo prinesel. ko sem pokital in pobelil stene, sem bil prepričan to je to..ko smo dal aprket, keramiko..vau..k so prišla notranja vrata, stikala..kaj je hudo..k smo z zamudio anrdil stopnice..sedmica..k so anrdil notranjo ograjo..orgazmično..k delam zdej dvoriščno ograjo in vrata..ja ob 40 cm stene mi razbija lavo kaj je noro dobr..pa kok hudo bolj