Citat:
Uporabnik SHARK1 pravi:
A je možno,da nek dober hipnotizer ne more hipnotizirati nekoga,ki to ne želi?
tudi nekoga ki si želi se včasih ne da hipnotizirati... pač stvar ni 100% in ne deluje na vsek enako.
Nazadnje urejeno:
Citat:
Uporabnik SHARK1 pravi:
A je možno,da nek dober hipnotizer ne more hipnotizirati nekoga,ki to ne želi?
nisem gladal sem pa delno poslušal ker sem bil nekje kjer je tv bil na poop in mislim da bi morali hipnotizerja tudi hipntoiziratei ker ne zna slovensko. oziroma stalno zgreši vrstni red besed. razen če so ga že hipnotizirali in so odpravili napako...Citat:
Uporabnik damirj pravi:
Ok ampak ta oddaja na Pop TV je čisti nateg. A se meni samo zdi ali čisto slučajno vsi nastopajoči do štajerci?
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Povedano je bilo, da 5% je izbranih oz. primernih.
Citat:
Uporabnik SHARK1 pravi:
Kako pa se loči človeka,ki je res hipnotiziran,od človeka,ki samo igra da je hipnotiziran?
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Kot mi je bilo enkrat razlozeno naj bi za popolno hipnozo bilo potrebno sodelovanje hipnotiziranega. Torej ce nisi za stvar te ni mozno hipnotizirat. Ce bi ti pa kdo skusal skodovati (recimo kaj ukrasti ali te ogoljufati) se pa menda uporabljajo tehnike iz hipnoze, temelj prevare je pa iluzija torej zavajanje... npr. Blagajnik na banki...mogoce kaka tehnika hipnoze med pogovorom nato pa zavajanje do tocke ko je blagajnik preprican da mu je stranka res dala 500 eur in mu ji razmenja za 5 po 100 ceprav jih 500 nikoli ni dobil v kaso