To je skupina bedakov, ko gre na pumpo tankat bencin za 10eur in pravi, da se ni nič podražil.
Saj so tudi plače šle za 30% gor, da se lažje preživi to kovid krizo.Kje ste zdaj tista skupina bedakov, ko smo nekaj mesecev nazaj debatirali v eni temi in se za vas ni nič podražilo in ko sem vam rekel da se bo v naslednje pol leta vse grdo podražilo ste se smejali? Se še vedno ni?
V kateri avto pa si tankal 150 litrovSaj so tudi plače šle za 30% gor, da se lažje preživi to kovid krizo.
Sicer pa imam občutek, da je inflacija samo v Sloveniji. Zadnje pol leta sem 4000eur pustil v Avstriji, kjer je isto pohištvo in jeklene cevi za nadstrešek bilo 20-40% ceneje kot pri nas. Pa še natankal sem vedno za 15eur ceneje poln kesl.
8 komadov 6-metrskih jeklenih cevi ne moreš ravno v osebnem avtu peljati. Pa tudi sedežne garniture ne spraviš v osebni avto ali pa avtoprikolico.V kateri avto pa si tankal 150 litrov
Ali pašeš med tiste, ki vedno kupi za 2 eura pasje radosti, pa se ti zdi, da je še vedno poceni.Nobenga kaj dosti ne briga dokler je hrana poceni.
Saj so tudi plače šle za 30% gor, da se lažje preživi to kovid krizo.
Sicer pa imam občutek, da je inflacija samo v Sloveniji. Zadnje pol leta sem 4000eur pustil v Avstriji, kjer je isto pohištvo in jeklene cevi za nadstrešek bilo 20-40% ceneje kot pri nas. Pa še natankal sem vedno za 15eur ceneje poln kesl.
Čevapi pa za 20% gor. Sicer pa kot je že bilo napisano, umetno se to dela, ker je treba epidemijo izkoristiti.To se pri kmetu se nič ne pozna. Oziroma lani je šla odkupna cena govede šla celo 20%dol
Izračunaj si na podlagi zneska, ki je šel za covid dodatke, pa povprečne plače, kjer covid dodatki niso zajeti. Je pa posameznikov problem, če ni bil pri pipici, kjer so polnili žepe.30% so šle plače gor? Res? Kje, komu? 30% v kakšnem času? V zadnjem letu? Res?
Ne.Ali pašeš med tiste, ki vedno kupi za 2 eura pasje radosti, pa se ti zdi, da je še vedno poceni.
Mimogrede, v mojega gre dobrih 140 litrov. Ni to nekaj čudnega za vozilo s katerim lahko veliko materiala odpelješ.V kateri avto pa si tankal 150 litrov
Meni, pa še se obeta povišanje.30% so šle plače gor? Res? Kje, komu? 30% v kakšnem času? V zadnjem letu? Res?
Super, tebe sicer ne poznan in ne vem kako cenjen in iskan kader si ampak večini ljudem se plača ni zvišala. Malo prej sem bil v lokalu na pijači z CNC operaterjem ter prodajalcem navtične opreme in se jima plača v zadnjem letu ni povišala, kaj šele 30%. Bom pa še vprašal dobrega prijatla ko pride z dopusta, ta zaposluje cca. 60 ljudi pa naj pove kaj se je spremenilo od lanskega aprila kar se plač tiče.Meni, pa še se obeta povišanje.