Higiena - vedno in povsod?

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Sem gledala, ja. Se pa spomnim ene dečve (znana pleharca) par let nazaj: gre na WC, opravi, pride ven in si s prsti popravi šminko. Slučajno sem videla, ker sem imela avto parkiran direkt pred vhodom wc-ja in sem slučajno malicala, za kar mi je bilo kasneje žal. Za njo je bila na wc-ju cela četa moških, niti eden ni videl vode od blizu. No ja, razen eden, pa še ta se mi zdi, da je bil Fisher.
grin1.gif

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Od javnih WC-jev je velikokrat ženski še bolj umazan od moškega.

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Res je, saj ni noben rekel, da je babji wc bolj čist od moškega. Sploh kakšne znajo impresionirat, česa so vse zmožne z rabljenimi tamponi. Pač, enim je težko za sabo pobrisat, če jim kje kaj uide oz. jim je normalno, da pustijo za sabo vse polulano/ krvavo ali pa še kaj hujšega. V službi smo imeli eno (magistra, direktorica na visokem nivoju in ful spredenana), ki za sabo ni nikoli potegnila vode po opravljanju druge potrebe. In očitno je nič ne moti, ker že vsi vedo za ta njen higienski vzorec. Še celo snažilke so jokale svojim šefom, da tega ne morejo več gledati.
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
Citat:
Uporabnik leprotto pravi:
Res je, saj ni noben rekel, da je babji wc bolj čist od moškega. Sploh kakšne znajo impresionirat, česa so vse zmožne z rabljenimi tamponi. Pač, enim je težko za sabo pobrisat, če jim kje kaj uide oz. jim je normalno, da pustijo za sabo vse polulano/ krvavo ali pa še kaj hujšega. V službi smo imeli eno (magistra, direktorica na visokem nivoju in ful spredenana), ki za sabo ni nikoli potegnila vode po opravljanju druge potrebe. In očitno je nič ne moti, ker že vsi vedo za ta njen higienski vzorec. Še celo snažilke so jokale svojim šefom, da tega ne morejo več gledati.
grin1.gif

ti to resno
shocked-1.gif

kar se pa tiče pokrovov, vrat, predalov, omar ... sem mnenja, da so te zadeva za to, da se zapirajo, pokrivajo ... ker drugače ne vem zakaj jih sploh imate, stran vržen denar

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
jaz sem navajen da vedno zaprem pokrov školjke in si tudi vedno umijem oz. splahnem roko ... ne glede na potrebo

vsedam se res nea na školjko, ko grem na scanje, ampak pazim, da kaj ne nese mimo
tongue-1.gif

Kiri

Pripravnik
15. avg 2007
498
0
16
40
Murska Sobota
Obišči stran
OMG!!!
Sicer nisem ne vem kako obseden s čistočo, ampak na javnih WCjih, ko grem z WCja, si vedno najprej umijem roke, potem pa s komolcem odpiram vrata, ker se mi enostavno gabi prijemat kljuko.

maggio

Fizikalc
19. avg 2007
1.704
1
38
Lj-bežigrad
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Nikakor ne razumem zakaj je moškim tako težko sedet na školjki, ko grejo lulat?
17758-icon_confused.gif

A se sploh zavedajo(te) kako to šprica okol?
jezen.gif

dej nehi no
hysterical-1.gif

za takega moškega ki bi ga njegova ženska prepričala v to, je boljš da bi se rodil brez jajc "copata in pol"

aja pa če dobr nacilaš nč ne šprica!!

l.p.

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
jaz sem navajen da vedno zaprem pokrov školjke in si tudi vedno umijem oz. splahnem roko ...
A tadrugo pa v žepu držiš? Se na leto prišpara vode, a.
evil.gif

mitja

Pripravnik
29. jul 2007
430
0
16
ajojj kaki problemi....samo curek je potrebno centrirat v tisti zaobljen vogalček par cm nad gladino vode
smile-1.gif

nikamor nič ne šprica, pa še žubori ne kot kak potoček....

ko pa boste bruhali in scali hkrati in nič pošpricali okoli boste postali pravi wc-boy...

sicer pa mi je padla ena ideja...zakaj nihče ne izumi sistema, ki bi avtomatsko položil dol pokrov, potem, ko bi se voda potegnila??

erikson

Guru
25. avg 2007
22.356
6.146
113
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Enkrat sem gledala na Discovery-ju Mythbuster-ja. Preverjala sta mit ali se res na zobnih ščetkah nabirajo bakterije, ki prihajajo iz WC školjke. Rezultati so bili res
13.gif
no že zaradi tega je pametno zapreti pokrov, ko opraviš.

Če že omenjaš Mythbuster-ja, potem povej tudi, da je bila straniščna školjka najbolj čist prostor v hiši (na njej je bilo najmanj bakterij).

Največ bakterij pa je na mobilnih telefonih in računalniških tipkovnicah.
crazy1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
ksz...
Sem pred leti bral, da so v angleških pivnicah delali teste, kjer so pregledali arašide, ki jih imajo kao v posodicah na šanku. Ugotovili so, da je na arašidih precej fekalij, ki "pridejo" in umazanih (verjetno moških) rok.
Drugače pa smo tudi mi doma imeli borbe glede zapiranja pokrova. Jaz sem predlagal da VSI pokrivamo kompleten pokrov in ne samo tistega z luknjo. Ženski del populacije je nenehno "pozabljal" na pokrivanje, moški del pa se je tega privadil takoj (najbrž ne rabim razlagat, da so bile prej ženske tiste, ki so težile, zakaj ne pokrivamo skreta).

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
ksz

Se spomnim še iz starega suxa temo, ko se je en pritoževal, da ga strašno moti, če mu na javnem WCju njegov fruly potegne po školjki.
hysterical-1.gif

Imate tudi alterjevci take kite?
evil.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
nimamo,

drugace pa sem sam tudi opazil, da v splosnem so zenske vecje umazanke kot moski...skoraj za ne verjet, ampak jebat ga. tako imamo.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.606
344
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:

Enkrat sem gledala na Discovery-ju Mythbuster-ja. Preverjala sta mit ali se res na zobnih ščetkah nabirajo bakterije, ki prihajajo iz WC školjke. Rezultati so bili res
13.gif
no že zaradi tega je pametno zapreti pokrov, ko opraviš.

A slučajno veš v katerem delu je bilo to?

Nazadnje uredil moderator: