Higiena - vedno in povsod?

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Jao kakšne ti prbijaš
hysterical-1.gif

Fiatista

Pripravnik
1. sep 2007
670
0
16
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Nikakor ne razumem zakaj je moškim tako težko sedet na školjki, ko grejo lulat?
17758-icon_confused.gif

A se sploh zavedajo(te) kako to šprica okol?
jezen.gif
Moj nič ne šprica na okol, še brisat mi ga ni treba tak sm ga natreniral, tko da tišina.
Sede ščijem zgolj in samo zjutraj, ker nočem imeti rumenega stropa v kopalnici in tako bo tudi ostalo.
Desko pa vedno položim nazaj, ker sem pač đentelmen, itak!

Imho, je tihi teden ena bedarija oz. mi gre na jetra (le kdo si ga je izmislil... ženske, kdo pa drug). Če imam komu kaj za povedat, mu ne bom ostal dolžen, enako pričakujem od drugih (če mi kdo kaj uporavičeno pove v fris in me nakuri bom manj jezen , kot če bo vlekel surlo do tal in se mulal 14 dni pa vsem drugim jamral). Kuhanje mule in pometanje pod preprogo je idiotizem. Vkolikor ste razkačeni do amena in vam kakšna stvar nabije pritisk do daske, preštejte do 10 in globoko dihajte, potem pa lepo povejte drug drugemu, kaj vas tare in bo vse v redu. Če pa 2 človeka nista sposobna med sabo normalno komunicirat pa ne vem, kaj počneta skup (razen tega, da tratita čas drug drugemu in si povzročata rano na želodcu).

TheAnswer

Dvojček št. 1
7. avg 2007
3.732
0
36
40
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
hysterical-1.gif

Pa ti nisi normalna Tamara.
grin1.gif
Ko me bo ženska prisilila v to, da bom sede "lulal", mi pa lahko kar še jajca odrežejo, ker od njih nobene koristi.

Bom jaz sede, če boš ti stoje.
grin1.gif
Smo pač drugače narejeni.

hysterical-1.gif

Slikano v Luciji.
grin1.gif

btw. pozorni bodite tudi na kapo.
hysterical-1.gif

TheAnswer

Dvojček št. 1
7. avg 2007
3.732
0
36
40
WC - ji v domu CŠOD.
hysterical-1.gif

Bli letos na enmu taboru, sem mislu da me bo pobralo ko sem tole vidu.
grin1.gif

jaka33

Pripravnik
5. sep 2007
281
0
16
Pri nas smo se navadili, da je školjka (ko se je ne uporablja) zaprta-pokrita s pokrovom.
Mene bi pač motilo, če ne bi bla... In če je eni težko dat dol pokrov, drugemu pa pokrov gor...
Je pa kriza, kako se lahko šele druge stvari dogovorita.

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
ksz

uno pr mythbusterjih je blo tko, da so na koncu ugotovil, da je določen del fekalij povsod po stanovanju in ne samo v kopalnici, pa tut količina fekalij ni bila znatno različna, tako da je bil rezultat, da je ubistvu skoraj vseeno, kje imaš zobno ščetko.

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
No, včeraj sem se res zadrževala, da nisem nadaljevala tega wc off topica, danes pa se ne morem več (sorry moderatorji).
grin1.gif

Samo zanima me, PNG, če mogoče veš, od kje prihajao te fekalije oz. ali so mogoče povedali, če se da to s čim omejiti (razen z zapiranjem pokrova wc školjke).

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Mislim, da niso povedali kako omejiti ampak za moje pojme je najboljš, da si daš rokavico gor med brisanjem zadnjice.
tongue-1.gif

Pa še to:
Izmed vseh predmetov, ki so jih testirali, je bil pokrov školjke najbolj čist.
smile-1.gif

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Citat:
Uporabnik s22b pravi:
Mislim, da niso povedali kako omejiti ampak za moje pojme je najboljš, da si daš rokavico gor med brisanjem zadnjice.
tongue-1.gif

Pa še to:
Izmed vseh predmetov, ki so jih testirali, je bil pokrov školjke najbolj čist.
smile-1.gif

Seveda, fekalije se širijo iz WC-ja, iz kanalizacije. Ne vem, če se da tu kaj dosti narediti.

Nekateri si po opravljanju potrebe umijemo roke, drugi pa pač uporabljate rokavice
hysterical-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Mater ste eni...

Me zanima kakšne čistilne akcije bi šele naredili na sebi če bi vas krava z usranim repom usekala po obrazu.
bonk.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.547
2.935
113
v lokalni ostariji
ah patrioti... sej teli tud gnoja ankol od bliz vidl niso... je pa najbl zanimiv ko gres kidat gnoj ali pa na kup kaj premetavat... pa ti spodrsne in pades v njega... po moznosti v kratki hlacah in majici:))) to je sele "higiena"...

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:

ah patrioti... sej teli tud gnoja ankol od bliz vidl niso... je pa najbl zanimiv ko gres kidat gnoj ali pa na kup kaj premetavat... pa ti spodrsne in pades v njega... po moznosti v kratki hlacah in majici:))) to je sele "higiena"...

Motiš se, ker sm jst čisto kmečko dete
aplauz.gif

Še boljš je, ko moraš nujno it v štalo, s sveže opranimi lasmi, pa pol še enkrat ponovit postopek dezinfikacije
jezen.gif

Nazadnje urejeno:

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
leprotot, ti mas pa kup nekih problemov sama s seboj. A si mogoče kronično kej bolna? Ker potem je slika nekako jasna.

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
drgač so pa tut povedal, da so izmerjene količine fekalij, ki so jih našli, v vseh primerih premajhne, da bi vplivale na naše zdravje, tko da ni potrebe za paniko:)

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Saj ni treba spustit tolk neumestnih postov samo zato, da se pokaže, da je higiena luksuz med slovenskimi moškimi, no.
smirk-1.gif
Zdaj se ne bom več spraševala, kako ljudem rata tako nasvinjati javne wc-je (se pol počutijo, kot da sedijo na domači školjki).
Drugače pa, če smo že pri brisanju "riti", tam od kjer jaz prihajam, za tovrstno početje uporabljamo wc papir, z rokavicami in golimi rokami, pa še nisem poizkusila.
shocked-1.gif

No v glavnem, samo zanimalo me je, kar sem napisala že v prejšnjem postu.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
V skriti kameri izvedeni s strani akanal ali poptv...

Namestili so skrite kamere v stranišča znanih lokalov (kjer so umivalniki) in preverjali koliko ljudi si dejansko umije roke po potrebi. Ugotovili so (presenetljivo?), da je veliko večji delež tistih, ki si po potrebi umijejo roke, moškega spola.
d055.gif

Sem si prav zapomnil tisti prispevek pri oddaji Preverjeno. Kamera snema... ženske s skreta,...se pogleda v špegu, popravil frizuro, pogleda mobitel in šibaj ven za mizo med družbo.
grin1.gif
Škoda ker si nisem cifer zapomnil. Mogoče kdo najde link do oddaje.