Higiena - vedno in povsod?

peters

Pripravnik
30. jul 2007
196
0
16
Citat:
Uporabnik leprotto pravi:

Po moje je pri marsikaterem paru vzrok tudi v tem, da imajo že vsega dosti in potem se jim tudi kregat ne da.

Verjetno je v tem največ resnice!

Citat:
Uporabnik leprotto pravi:

Tako nekako kot takrat, ko mu skušaš razložiti, da se pokrov od školjke spušča dol in kocine od britja pospravijo iz umivalnika.

Pa komu se to sploh dogaja?? Zakaj jaz vedno pospravljam in pucam za sabo??? Zakaj moram jaz svojo žensko nonstop opozarjat naj zapre WC???

Nazadnje uredil moderator:

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Včasih so uporabljali pregovor: "Kjer osel leži, tam dlako pusti."
grin1.gif

Niso vsi ljudje higienični ali dosledni pri takih zadevah. Meni je ogabno priti v kopalnico in zagledati "žrelo" wc školjke, da ne omenim še kakšnih sledov preteklih "dejanj" na wc školjki. Drugim pa to ni nič posebnega in jih ne gane.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Se čist strinjam.
smile-1.gif

Če se nimaš kregat o alkoholizmu, trošenju denarja, varanju, pretepanju, zanemarjanju...., pride prav tudi puščanje pokrova školjke, kot višek predrznosti..., ostale stvari, ki jih je ona/on pridno naredil, pa se niti ne opazijo več.

Pa za božjo voljo že 10000-tič. Ko gre tip na WC dvigne pokrov od školjke, ko gre ženska, naj ga spusti. Ne vem kaj tukaj ni logično. Sem bral nekje, kako se je pritoževala ena, nad možem, ker ne spušča pokrova od školjke, ko opravi...., je druga napisala, "Bodi vesela.., moj jo niti dvigne ne, pa komplet pokrov poščije, pa niti pobriše ne... Samo je to še najmanjši problem ob alkoholizmu, varanju itd...".

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Alkoholikov in drugih podobnih odvisnih ali nasilnih osebkov sama ne potrebujem. Sem bila obsojena na življenje z njimi zaradi odločitve pametnega starša, tako da sem imela 20 let prenašanja takega kretena dovolj, da vem, da tega ne potrebujem.
smirk-1.gif

Kar se tiče kopalnic in tega je pa tako, da je to stvar kulture in osebne higiene. Tako nekako, kot da bi šel na večerjo s kolegi in svojo punco in bi jih tvoja dečva ves čas med večerjo spuščala. Bi bilo zabavno a ne, konec koncev bi se vsi tvoji kolegi zagotovo nasmejali.
grin1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Se pravi samo zato, da lepše zgleda, ko je vse skupaj zaprto? Če je tako, da po potrebi oba položita komplet pokrov dol, da je zaprto, mi ni nikakršnega problema. Sem takoj za.
cheer.gif

Jaz sem jih poslušal, češ da se spodobi, če že dvigneš sedišče od školjke, greš scat..., da ga še spustiš, da se lahko ona potem direkt vsede, ko jo prime. Tukaj pa nisem videl nobene logike... Ja spusti, če te prime. Potem pa slišiš take, kot so.... potem pa je vse skupaj poscano, ko hočeš spustit sedišče od školjke...
bonk.gif
Potem ni problem dviganje in spuščanje sedišča, ampak to, da ti tip poščije vse naokoli.... tega pa tud jaz ne podpiram.

Prdcev ženske med večerjo pa res ne moreš s tem primerjat.
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Enkrat sem gledala na Discovery-ju Mythbuster-ja. Preverjala sta mit ali se res na zobnih ščetkah nabirajo bakterije, ki prihajajo iz WC školjke. Rezultati so bili res
13.gif
no že zaradi tega je pametno zapreti pokrov, ko opraviš.

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Tole glede bakterij pa sploh nisem vedela. Je kar težko za verjeti.
confused-1.gif

Jaz sem seveda mislila, da se komplet položi na školjko, da se v celoti zapre. Sploh je to dobro narediti, preden potegneš vodo, ker (vsaj na moji školjki je tako) voda šprica (sicer v res majhnih enotah) na okoli in izven školjke. Ne spraševat kako sem to ugotovila.
grin1.gif

Tamara ne nas silit, da kupimo nov set zobnih ščetk.
shocked-1.gif

peters

Pripravnik
30. jul 2007
196
0
16
Ko smo že pri teh školjkah - Nekateri imajo na WC-ju napisano:
"Please, be seated while the whole procedure"

In kar nekaj tipov poznam, ki se tudi med lulanjem vsedejo... (verjetno na zgražanje nekaterih tukaj :))

Sicer pa je pokrov na skretu zato, da se zapira!

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
hysterical-1.gif

Pa ti nisi normalna Tamara.
grin1.gif
Ko me bo ženska prisilila v to, da bom sede "lulal", mi pa lahko kar še jajca odrežejo, ker od njih nobene koristi.

Bom jaz sede, če boš ti stoje.
grin1.gif
Smo pač drugače narejeni.

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
hysterical-1.gif

Pa ti nisi normalna Tamara.
grin1.gif
Ko me bo ženska prisilila v to, da bom sede "lulal", mi pa lahko kar še jajca odrežejo, ker od njih nobene koristi.

Bom jaz sede, če boš ti stoje.
grin1.gif
Smo pač drugače narejeni.

Sem že večkrat slišala, da nisem
10.gif

Osebno mi je vseeno kako se ti olajšaš, sam da je deska potem dol
hysterical-1.gif

Ne resno, pač izbira posameznika.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.547
2.935
113
v lokalni ostariji
jao jao...

no pa bo spet se kksn pederajs najdu k bo reku da on pa cica ko lula... jao jao...

taprau dec zna uporabljat svoje orodje... tak da nic nea sprica okoli...