Primerjal sem to kar sem imel doma (kupljeno v enakem cenovnem razredu).
Drugače po mojih izkušnjah velikost zvočnika nima neposredne povezave s kakovostjo zvoka.
No nima in ima. Ker eni so pač faljen dizajn.
Primerjal sem to kar sem imel doma (kupljeno v enakem cenovnem razredu).
Drugače po mojih izkušnjah velikost zvočnika nima neposredne povezave s kakovostjo zvoka.
Po ceni vsekakor. Problem Elac-a je da rabi dober in mocan amp. Q je pa dosti bolj ajfoh in dobro spila na vseh zadevah samo da imajo tam 25W izhoda po kanalu.Elac b6.2 in b5.2 so nekaj neprimerljivega. Taprvi so menda čisto OK, ta drugi pa faljen dizajn. Jih pa nisem slišal nikoli, ne enega ne drugega. Sem pa slišal DBR62 in so za ceno v akciji 350-400€ odlična izbira, dosti bolj kot npr zgoraj omenjeni Q Accoustics 3030i.
Po ceni vsekakor. Problem Elac-a je da rabi dober in mocan amp. Q je pa dosti bolj ajfoh in dobro spila na vseh zadevah samo da imajo tam 25W izhoda po kanalu.
Kot sem ze omenil jih imam za easy muziko. Za resne zadeve pa saltam na KEF-a.
Ob priliki hotel menjat Q -je pa mi je sam resni prodajalec muzikalije omenil.da se roba ne prodaje razen ce ni mus pri denarju. Velja seveda za 3030i
Katere trgovine pa si gledal DBR62 za ceno 350-400Eur?Elac b6.2 in b5.2 so nekaj neprimerljivega. Taprvi so menda čisto OK, ta drugi pa faljen dizajn. Jih pa nisem slišal nikoli, ne enega ne drugega. Sem pa slišal DBR62 in so za ceno v akciji 350-400€ odlična izbira, dosti bolj kot npr zgoraj omenjeni Q Accoustics 3030i.
Te mogoče zanima versa cube?ter dodal bi rad en manjši sub,
B&W dm302Lahko tudi rabljene. Bi si izbral ene dva tri modela, pa čakal na bolhi ali ebay.
Pravi Alterjevec najprej odvrže navodila stran, ker jih ne potrebuje.Ja pa jebemumilomater....tud enih zvocnikov neznate vštekat? Kaj pa navodila? Pa kako bomo mi šli na Mars....??
Lahko tudi rabljene. Bi si izbral ene dva tri modela, pa čakal na bolhi ali ebay.
Enako. Timing za nas Štajerce ne bi mogel biti bolj napačen...Jaz sem se prijavil, ampak na koncu nisem utegnil iti.
Povej kaj več Jaz morem prostostoječe menjat za bookshelf. Mogoče jim jaz omogočim pokojda bi upokojil/predal naprej 20 let stare Bowerse in presedlal na kaj novejšega...
601 S3, kot novi, črni.Povej kaj več Jaz morem prostostoječe menjat za bookshelf. Mogoče jim jaz omogočim pokoj