Herbalajf - spremenilo vam bo življenje

testni_voznik

Pripravnik
21. jul 2007
880
0
16
Pa sem prebral česar si nisem želel.

Kolega od malega se poznava se je vrgel v HL. Mal naiven brez službe samo ni slab dečko.
Odkar je šel na neko srečanje v Laško je adijo pamet. Drugi človek. Prva in zadnja beseda HL.
Sploh ne vem kako naj mu enkrat za vedno povem, da sam ne grem na te stvari in naj me ne utruja več s tem.

Jim pa morajo lepo razložit stvari ker prihaja s takimi ven, da se samo čudim od kje jih pobira.

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
ksz... Da prodajaš drag cuker z inferiornimi sojinimi proteini, moraš res imeti oprane možgane...

disc

Guru
4. feb 2011
2.467
591
113
@msenjur - zdej pa že skor tri mesce uporabljaš zadevo,tko da nam lahko zaupaš svoje rezultate?
smile-1.gif

Drgac pa tut men najeda folk,k ma tole po FB-ju. Kmal bo to tko k nova vera
smile-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.674
1.174
113
Titograd
Citat:
Uporabnik testni_voznik pravi:

Sploh ne vem kako naj mu enkrat za vedno povem, da sam ne grem na te stvari in naj me ne utruja več s tem.

Moj zelo dober kolega je padel v neko stvar z zavarovanji..... ok ni herbalajf, princip nadlegovanja ljudi je pa podoben... isto mi je težil, sem šel na eno tako zadevo, sem pa vedel kaj lahko pričakujem in sem mu vnaprej povedal da grem zaradi njega in da naj si od mene ne obeta kruha. Ko je bilo tega konec sem ga pogledal v oči in mu rekel, da če me še enkrat zvleče v kako podobno sranje, ga bom na gobec
smile-1.gif
no, kmalu je tudi njemu potegnilo da ni vse zlato kar se sveti.

Imam pa nekaj znancev ki delajo za herbalajf, začuda mi še noben ni zatežil
smile-1.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik jaka6 pravi:
To pa zato ker je noter veliko doktorjev, ki imajo celo nobelovo nagrado.

shocked-1.gif
a kar nobelovce mečejo v kotel s heksanom, kislino in sojo??? To mora bit pol top šajze!

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.547
5.675
113
Zanč je men hotu en ex sodelavc z bhip-om najedat....ful dobri praški pa nevem kaj....lah nardiva biznis vse kar rabš je dost prostga časa
hysterical-1.gif

Lih mal po tem k je en odpru reklamo-temo na alterju za ta bhip.....sm reku ne rabš prepričvat sm si že vse na svojem forumu prebral...pol je blo pa sam mal...čak mam telefon
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

LaUros

Pripravnik
13. feb 2008
327
0
16
Ljubljana
ksz

Men je zanimivo, kako vedno isti tip ljudi pali na te stvari... vlaganje, 35% mesecni donos... amway... "internetni" posel... nek top-shit forex broker, ki bo delal za tvojih parK EUR... herba... 15 let star avto, nekaramboliran, 55K prevozenih... mikrokrpice... NOVI! vlozki z zakrilci... kreme(?!) za hujsanje... penis enlagerji...

Idiocracy je se premilo pokazal, kam to vodi
bonk.gif

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.382
179
63
38
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Zanč je men hotu en ex sodelavc z bhip-om najedat....ful dobri praški pa nevem kaj....lah nardiva biznis vse kar rabš je dost prostga časa
hysterical-1.gif

Lih mal po tem k je en odpru reklamo-temo na alterju za ta bhip.....sm reku ne rabš prepričvat sm si že vse na svojem forumu prebral...pol je blo pa sam mal...čak mam telefon
hysterical-1.gif

Kdaj je bla ta tema? Ker moja naj bi bla sedaj neka promotorka za Bhip. Takoj ko mi je dala papirje in ko je rekla da mora na neko "predstavitev", se mi je posvetilo. Sem ji rekel da ji dam takoj konec, če mi začne težit s tem sranjem.
grin1.gif

Tk da bi rad link do teme, da ji ga pošljem.