hekerček

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Kaj pa tista na postaji ko ga kaže na big screenu al pa tista na železniški, ko spreminja vozni red.

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
ja in on e dal svoj ksiht na jutjub, da ga bodo lahko takoj kaznovali - kar dejansko ga lahko !!!

Pa še za naprej se je predstavil, da ga bo lahko policija za vsako podobno pizdarijo sumila in obiskovala.

pozdrav.gif

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
vse skupaj se mi zdi za lase privlečeno, v vsakem primeru, tudi če je vse res je bedasto ... ampak vseeno malo zabavno
smile-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
tale je pa sploh zmaga, mu tip skor porša odpelje
hysterical-1.gif

https://www.youtube.com/watch?v=z3ESRmg-r3w

Kako je mogoče "motat" volan preko bilokire ferkvence, kolko jaz vem je to analogna stvar, niti ni nobenih
motorčkov ki bi to "vrteli".

Študiram recimo na parktronik, samo kolko vem ga karere nimajo. Naj me kdo popravi.

Pa tut nevem na kaj sej je "obesil" v avtu, sej pa avto nima wlana. Še za bloototh nisem ziher.

Težko si to razlagam, malo sem skeptičen.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
ma vse je sumljivo ... tud tisti za TV, ko je telepromter kr sam spreminjal

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.214
1.386
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
tale je pa sploh zmaga, mu tip skor porša odpelje
hysterical-1.gif

https://www.youtube.com/watch?v=z3ESRmg-r3w

Kako je mogoče "motat" volan preko bilokire ferkvence, kolko jaz vem je to analogna stvar, niti ni nobenih
motorčkov ki bi to "vrteli".

Študiram recimo na parktronik, samo kolko vem ga karere nimajo. Naj me kdo popravi.

Pa tut nevem na kaj sej je "obesil" v avtu, sej pa avto nima wlana. Še za bloototh nisem ziher.

Težko si to razlagam, malo sem skeptičen.

Tole s Porschejem je res nemogoče narest...

Drugače pa volan krmiliš preko elektromotorčka (servo)

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.285
811
113
res je. nemogoče se je povezat z avtomobilo brezžično, ker drugače bi bilo vse avte prelahko spizdit.

lp

matt

yeeeehaaaaw
20. jul 2007
866
0
16
zdravo...

Tole je pomoje nič drugega, kot promo kampanija za študij IT-ja. Pod pretvezo "amaterskih" posnetkov so dobro zrežirane in pripravljene zgodbe. Z vidika IT je vse izvedljivo, a ne na tak, poenostavljen, način.

LP;

....do tedaj pa IT afštuderen.com

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.214
1.386
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
In na kater "atribut" se boš obesil? kabelski modem v avtu? al wlan, ruter v kuferamu?

Lahko ga pa inpulzno hekneš, ker ma 90% avtov še zdaj dial-up.

bonk.gif

Sem rekel da je nemogoče narest :p

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
tiste prometne zadeve (ce so v neki mrezi) se mi zdi cisto verjetno...pac uletis noter in spreminjas.. Tisti porsche je itak nesmisel...

gre za mejne stvari, zato pa bori duhove. pa ce je reklama, la pa ne, la pa ce je res al pa ni.

zanimalo me je, (ze v prvem postu), ce so kaksne take prometne zadeve, signalizacija..tudi pri nas v mrezi, in ce bi se to teoretično dalo naredit? tisti ki imajo vec izkusenj in vpogled v prometno signalizaicjo in krmiljenje.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Prva, druga in tretja ne kupim (drugo pa nisem gledal). Kar z dlančnikom bo rampe zapiral.
hysterical-1.gif
Pa obvestilne table na avtocestah tudi ne šibajo na wi-fi. Pravzaprav so ti sistemi precej bolj preprosti v zasnovi, zato jih z nekim applom ne moreš ravno hekati. Vsaj ne takole.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Ti sistemi so v osnovi precej preprosti in seveda zaprti za navzven. Tista, ko pa dvigne most je pa sploh bosa. Kot da bi shekal šalter za luč prižgat v sobi.
bonk.gif

mitja

Pripravnik
29. jul 2007
430
0
16
o letalih pa lahko samo sanjate da boste podirali dol...:DDD
boste prej podrli vse tiste mačke v lokalu :p

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.214
1.386
113
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
khem

kolikor je meni znano (in ce so pametni) cetudi je v mrezi mreza ni dostopna navzven... in zihr ni v WI-fi-ju...

Bi bil presenečen koliko letališč ima nezavarovane stvari.
Tako da me to v cestnem prometu nebi presenetilo.
Je pa res da ne vem če delajo brezžično ali ne...