Heineken ali Budweiser?

Katerega?

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

B81

22. jul 2007
37.005
10.535
113
Prosim, če kliknete, kateri je boljši oz. katerega bi izbrali, če bi vam nekdo ponudil:

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Usa, originalni direkt uvoz.

Originalni je sicer češki. Nisem niti ziher, da se ameriška riževa žvarovna na tem koncu sveta sploh lahko prodaja kot budweiser.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.365
6.152
113
Tistega, ki da zraven slušalke.
aplauz.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Usa, originalni direkt uvoz.

Originalni je sicer češki. Nisem niti ziher, da se ameriška riževa žvarovna na tem koncu sveta sploh lahko prodaja kot budweiser.

V Evropi se prodaja kot Bud. Sicer pa je ''enak'' češkemu tak, kot je enako Laško, Union ali bilokaj. Gre se samo za postopek fermentacije.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Ja enak ni, ker je iz riža namesto iz ječmena. Ime budweiser pa so si ameri izmislili samo zato, ker se nemško slši, čeprav je pivo s tem imenom že obstajalo...

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
heini je zlo povprečen pir.voden in zelo komercialen okus.american bud je slabši od budvajserja iz čeških budjovic.že lep čas je doma samo češki budvajser.v good centru-era ki je tudi uvoznik čeha je steklenica 0,79€.pri tem se človek vpraša kako je lahko rdeča ali zelena scalnica v piskni 1€
bonk.gif

Tusi

Fizikalc
3. sep 2007
1.234
1
38
Jest sem glasoval za Budweiserja, ampak vzamem glas nazaj, ker sem mislil, da si mislil Češkega.
smile-1.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.113
4.083
113
Citat:
Uporabnik vanmarkus pravi:
a mi kdo pove razilko med laško in laško club?

Club je "višji rang", več okusa in predvsem vsebuje boljše vrste hmelja. Razlika je dosti občutna, če ne čutiš razlike potem probaj najprej navadno laško pa potem enga cluba ... pitnost je boljša pri navadnem laškem.

Na temo, haineken ni nič posebnega razen blagovne znamke, še v rodni domovini pravijo da je precej boljših pirov. Ameriškega Budweiserja nisem pil, češki je pa precej zanič, kot večina njihovih pirov (premočan okus)!
grin1.gif

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:
Uporabnik vanmarkus pravi:
a mi kdo pove razilko med laško in laško club?

Club je "višji rang", več okusa in predvsem vsebuje boljše vrste hmelja. Razlika je dosti občutna, če ne čutiš razlike potem probaj najprej navadno laško pa potem enga cluba ... pitnost je boljša pri navadnem laškem.

Na temo, haineken ni nič posebnega razen blagovne znamke, še v rodni domovini pravijo da je precej boljših pirov. Ameriškega Budweiserja nisem pil, češki je pa precej zanič, kot večina njihovih pirov (premočan okus) !
grin1.gif

Ufff.... pol pa temna piva nikakor niso zate....

Če ne pa Budweiser, Heiniken mi je preveč voden.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
what's the common thing of american beer and rafting?

they're both [censored] close to water...