Hamburger ?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.873
1.255
113
44
Z lahkoto zrihtamo piknik, sam burgerje mi pa vseen speč na medium plus, ne bom mel nič proti če boš surove basal zraven mene, rekel ti bom pa vseen, da to ni glih pametna poteza, tko kot si men nekoč fantje mikrobiologi.
Moja biokemičarka ki dela v mikrobiološkem laboratoriju tudi je rare. Should i be worried :D

Schime

Guru
22. nov 2008
2.218
1.036
113
Tko bom reku, Steak medium rare pa tudi, če mal bolj potegne na rare ni panike. Sicer odvisno od tipa mesa.
Burger pa medium zaradi okusa (lahko tudi malo bolj na spodnji meji). Kar je na rare vsaj za mene iz stališča okusa ni ok . Tisto mleto meso na pol surovo pač za mene nima nekega pravega okusa in tudi rare mleto meso vsaj za mene ni nekaj kar mi paše v ustih.
Kaj pa kdo je mi je pa vseeno. Vsak naj je kar mu paše pa, če je to rare je to to. Po drugi strani pa tudi ni treba prodajati, da je to oh in sploh okus ker tudi ni za vse.
Edino kar se lahko strinjamo je, da je well done kriminal. :D

• Všeč mi je
Reactions: mistique

mistique

Guru
16. jun 2009
17.334
4.267
113
Absolutno se strinjam, da jejmo po principu "svi goli pa ko šta voli" (pod pogojem, da smo vsi 18+, le govedo je precej manj...).

Pri mesu (in burgerjih) pa velja enako kot pri ljudeh knjigah: don't judge a book by it's cover (subtilno sporočilo za darjana & co.). Je pa res, da si moraš mal cajta vzet pa take fore.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
56.860
7.715
113
Meni je jack n joe bud spencer rare burger top. Okus mesa skoraj ko biftek, se kar topi v ustih. Je pa res da je poleg sir pa slanina - slednja pa ni rare

probajte.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.873
1.255
113
44
Folk je na fertik pečene al kuhane školjke in drugo morsko sranje pa smo prepričan da jih več umre pa se vedno to ljudje jejo. Pa je napram hamburgerju nagravzno zanič...