Hamburger ?

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.683
3.466
113
Lublana
Obišči stran
parkrat poskusil - ja, dejansko : nikoli me ni navdušil do te mere, da bi bil pripravljen še vedno odštet toliko več evrčkov.. Glede na to, da Hood burger in ostali dobro poslujejo, se je za vprašat, kaj je narobe z njihovim poslovnim modelom. Ker, da izjaviš, da ti je mcdonalds in burger king direktna konkurenca, delaš nekaj zelo narobe.

Tako nekako.
Tudi jaz sem le trikrat pri njih jedel. Že prvič mi ni bilo všeč. Za moj okus mnogo preveč kruha, ko grem na burger želim meso ne pečene moke. Potem sem še ene dvakrat tam jedel, boj na silo, ker je bil edini pri roki in ni bilo časa iti kam drugam... Kasneje sem pa kar raje lačen šel mimo njihovih poslovalnic....

Hood je boljši, čeprav zadnje čase redko zaidem k njim. Nazadnje se mi je zdelo, da so povečali bombete in je za moj okus tudi pri njih zdaj preveč kruha... Verjetno posledica požeruhov, ki so jamrali, da imajo premajhne hamburgerje v primerjavi z Larsom...

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.805
4.701
113
50
Na sončni strani ALP
Pravi burger je doma narejen z domačimi sestavinami v pravem razmerju in pečen na žaru. Ne grem v MC pa če mi plačajo.
Lokalni burger haus pa joka kak mu ne gre, ko prodaja burger velikosti 2 albert keksov in rezino salame za 12€...

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.438
351
83
25 eur burger? Ok piše 900g mesa...ampak kako pa to ješ lahko? Z vilco pa nožem? Ker 5x meso v štukih dvomim, da bp glodaš....bi že raj en šnicl.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
55.177
7.380
113
Jack n joe bud spencer burger, 5 plesk standardna 190g teza. Plus 5 sira plus 5 slanine, mas slike na netu

26.90€ sicer cena, a lahko das lchf verzijo, minus 2€ al kolko je ze

• Haha
Reactions: jest5

kalbo

Guru
7. okt 2013
20.200
10.447
113
Ja cena je glede na kolicino mesa/sira/slanine zelo ok.

Ješ seveda z vilico in nozem, kot vsak burger. Na roke se jé samo bosanske podplat lepinja burgerje.
O moj bog. Kot vsak burger je rekel....ti si res usekan. Burger je že v svojem zacetku bil namenjen temu, da se ga je z rokami. Seveda so pa vse izrojene verzije to presegle.
Da pa ješ rare burger morš met pa pogum.

• Všeč mi je
Reactions: gr69 in jest5

kalbo

Guru
7. okt 2013
20.200
10.447
113
Kar se pa Lars&Sven tiče, pa to, razen seveda na jeziku lastnika, nikol ni bil nek presežek, razen čisto v zacetku. Ko je enkrat letel 20 burgerjev naenkrat na plato se ti je vssk njihov burger uscal v naročje. Da o hipsteriranju na surovo mleto meso niti ne začnem.

pocast

Pivovarski majstr
13. maj 2014
2.039
553
113
O moj bog. Kot vsak burger je rekel....ti si res usekan. Burger je že v svojem zacetku bil namenjen temu, da se ga je z rokami. Seveda so pa vse izrojene verzije to presegle.
Da pa ješ rare burger morš met pa pogum.
a dej no, a res nebi pojedel 900g mletega, surovega mesa....vprašljive kvalitete? :D

Sicer pa čakam, da se še tukaj počmo glede, zakaj ne jesti rare burgerjev. Da v USA naročiš rare, dobiš eno s spatulo okrog kepe :D

• Všeč mi je
Reactions: kalbo