Hotel Pod Roglo
Hotel se nahaja, nikol ne boste uganili, pod Roglo, ko prideš že skor v Zreče, na kontra strani je pa velik parking, tko da s tem ne bo problema.
Hotel je čist ok, spodaj pa ima restavracijo, urejeno v alpsko-germanskem slogu, "notbomonafukalvseživo" stil, ampak sploh ne moti, v take objekte to kar paše. Za druge jedi ne bi vedel, kako in kaj. Pri sosedih, kamor pač mal škiliš, kaj naročjo, je zgledal v redu, jedilnik je bil pa klasičen. Šnicli, lignji, pice, steaki in kao novost tudi burgerji.
Niso sicer poceni ( 7 eur plus ), ampak sploh niso švoh! V globalu so tri sorte, klasika, s slanino in dvojni. Najbrž se lahko še kaj spakuješ, kaj bi in ne bi, mi smo probali vse tri takšne, kot so na meniju. Kelner vpraša, kako naj bodo spečeni, kar je sicer nujno, ni pa tko še zdaleč ne povsod. Bunsi so ok, skoraj na malo manjši strani, polpete pa konkretne in lepo medium pečene, tko da je dubler čist odveč. V dvojnem je tudi tartufata, ki je že sama po seb bolj jeba, tu pa je prevladala celotni okus, tko da jo črtajte. Ampak all in all, zelo pozitivna izkušnja.
Kar se tiče pira, ga pa ata sami cmarijo v kjudru, Kovaško pivo se mu reče in je pač še en v liniji popolnoma brezveznih lagerjev/pilsov. Je pa poceni in najbrž se ga da nasekat z njim, tko da evo, dva plusa. Drugih pa ni.
Skratka, ko se nasmučate na Rogli, ne požrite gor hotdoga, ampak se spustite dol v dolino do tegale hotelčka, se čist splača.