Hamburger ?

bratec

Pripravnik
23. okt 2014
120
0
16
Tako ja, smeh je pol zdravja, saj gre. Umakneš še klince in bumbarje, pa bo.

Jej meso, dober tek ¿elim. Saj ne škodiš meni...

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
hysterical-1.gif

Kaj mu pa bo od mesa? Bo ob medium rare mel mal temperamenta?
evil.gif

Chemtrailsi so ti nekaj skisali.
tongue-1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.551
2.946
113
v lokalni ostariji
jebela vas pica kjer maš sam tist kruh pa dve šnitki salamce gor (kao da ni preobloženo..)

pica more bit ornk naložena!

alpa hamburger. meso je čist ok.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.318
113
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
jebela vas pica kjer maš sam tist kruh pa dve šnitki salamce gor (kao da ni preobloženo..)

pica more bit ornk naložena!

alpa hamburger. meso je čist ok.

Tebi se pa vidi, da si s kmetov. Prazen žakelj ne stoji pokonci, kajne da?

SPICEK

Pripravnik
2. nov 2007
183
13
18
Lars & Sven se širi tudi v Šiško pri Mercatorju, zvedel včeraj od zaposlenega tam. Drugače bil zelo zadovoljen z ponudbo, če primerjam Hood burger al njih gre pohvala v prid Larsu, ne sam po kvaliteti, velikosti, ceni tudi po prijaznosti. Še se bom uglasil tam, sam upam da ni to samo začetna zagnanost....

THEDuke

Fizikalc
4. maj 2014
1.215
12
38
Dark Chest of Wonders
Citat:
Uporabnik SPICEK pravi:
Lars & Sven se širi tudi v Šiško pri Mercatorju, zvedel včeraj od zaposlenega tam. Drugače bil zelo zadovoljen z ponudbo, če primerjam Hood burger al njih gre pohvala v prid Larsu, ne sam po kvaliteti, velikosti, ceni tudi po prijaznosti. Še se bom uglasil tam, sam upam da ni to samo začetna zagnanost....

Nevem zakaj hood tam ni zalavfu. Meli so ze vse prikolce pa to pol so pa umaknali.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Ce ze kaj potem zavijem v Larsa, ker je povsem ok in recimo sprejemljiva cena. Nisem se srecal burgerja za 10 eur, ki bi odtehtal svoje. Horse je pa postal predrag za kar ponuja. Nazadnje so za dvig imeli izgovor, da se je solata podrazila. Me ne vidijo vec razen ce me v neprisebnem tja odlozi taksi.
smile-1.gif

Zadnjic sem slisal se en glas proti Katrci in burgerju.

matej_

Guru
25. okt 2007
2.126
656
113
za mb-čane:

včasih je bil pred Rutarjem kiosk z hamburgerji, kebab etc.
Včeraj sem ga iskal (sicer na daleč pogledal) vendar ga ni več tam.
Mogoče kdo ve, kam so se prestavli?

lp

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
ksz

ne vem če je bilo v tej temi, shooters pub v mb odslej ponuja burgerje brez kruha (LCHF varianta)

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Ne me jebat, mater smo napredni, ponuja kdo burger brez kruha, mesa in zelenjave? Slednje bi mene zelo zenimalo, popolno kulinarično doživetje
hysterical-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ja, to je pa res debilizem. Low carb oz. keto je res zakon lajfstajl samo gostilne se morajo pa potrudit ponudit nekaj kar ne delaš doma. Črtanje sestavin in po možnosti potem še enaka cena pač ni tržna niša.
stupid-1.gif

Potrudit se bo treba, da spečejo odlične low carb bombetke in rahlo prilagodijo druge sestavine. To bo potem low carb burger, ne pa pleska s prilogo.
stupid-1.gif