Kam si šel pa zdaj?Nic razen cene, ker se mi je dvoletno obdobje s 50% popusta izteklo. Pri mami sem ujel enako ugodnost za naprej in dobil vec za manj kot bi sicer po novem moral placevati pri bobu.
Kam si šel pa zdaj?Nic razen cene, ker se mi je dvoletno obdobje s 50% popusta izteklo. Pri mami sem ujel enako ugodnost za naprej in dobil vec za manj kot bi sicer po novem moral placevati pri bobu.
Precej prepričan sem, da na dveh številkah vlečemo 50% na račun "pripelji prijatelja", že več kot dve leti + vmes smo paket menjali, pa je popust še kar ostal.Nic razen cene, ker se mi je dvoletno obdobje s 50% popusta izteklo. Pri mami sem ujel enako ugodnost za naprej in dobil vec za manj kot bi sicer po novem moral placevati pri bobu.
No ja bobu fali marsikaj. Je res čista osnova. Ampak ja, tisti, ki rabimo tel za osnovo je to to.kaj pa ti je falilo pri bobu?
Se dobijo trenutno kar precejšnji popusti ja.
Informativno me zanima, kaj je to "osnovno".No ja bobu fali marsikaj. Je res čista osnova. Ampak ja, tisti, ki rabimo tel za osnovo je to to.
Hitrosti niso polne, mms za plačat, wolte je prišel za nekatere telefone samo pa še to pozno, in ostale dodatne zadeve, ki pridejo dooolgo za tem, ko imajo ostali že neko storitev. Dolgo smo bili brez sms med tem ko si bil nedosegljiv. Podpore v živo nimaš.Informativno me zanima, kaj je to "osnovno".
Kakšne hude mobilne storitve danes človek rabi, ko so mobilni podatki in pametni telefon?
ok, samo danes folk nima telefona za klicat v 99%, rabiš le net in to je to, aplikacijeHitrosti niso polne, mms za plačat, wolte je prišel za nekatere telefone samo pa še to pozno, in ostale dodatne zadeve, ki pridejo dooolgo za tem, ko imajo ostali že neko storitev. Dolgo smo bili brez sms med tem ko si bil nedosegljiv. Podpore v živo nimaš.
Ampak kot sem napisal, če imaš telefon samo za klicat tega ne pogrešaš in/ali opaziš.
Slaba primerjava. Kolo je telefon v tem primeru, kje se boš pa vozil pa so operaterji.To je približno tako kot tvoje kolo. Teb špila nekomu ne bo.
Težko zastopiš vem. Ti si trenutno pri enem izmed dveh operaterjev, ker ostalim dvema bolj težko rečeš operater in sicer na njihovem nizkocenovcu. Teb ustreza, vsem pač ne. In če ti ustreza kaj rabiš mene. Primerjava z biciklom čist na mestuSlaba primerjava. Kolo je telefon v tem primeru, kje se boš pa vozil pa so operaterji.
Mene je pač zanimalo, kaj je tista bistvena prednost da menjam operaterja, pa so neke malenkosti, prej kaprice
eni so povedali, kaj pogrešajo in dobijo s pravim operaterjem, ki ima rdeč tepih, drugi oz ti pa ne znaš odgovorit in bluziš s pederajs bicikliranjemTežko zastopiš vem. Ti si trenutno pri enem izmed dveh operaterjev, ker ostalim dvema bolj težko rečeš operater in sicer na njihovem nizkocenovcu. Teb ustreza, vsem pač ne. In če ti ustreza kaj rabiš mene. Primerjava z biciklom čist na mestu
Telemach pa..... kr na BOBu rajš ostan, tist je A1 in špila.
To deluje, če imaš vklopljeno volte.Meni včasih prav pride, sploh zadnje 2 meseca se to pozna, da klic in net delata istočasno.