Haha... izjava leta.

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Neverjeten je tale Kumer. In tak pajac ti rata vodja poslanske skupine.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.441
3.827
113
davorinm.wordpress.com
twit val202

BP: Ljudje se bodo spomnili, da je bil nekdo, ki je kvasil neumnosti, a je hkrati napovedal stvari, ki so se izkazale za resnične

hysterical-1.gif

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Čakite malo!

Prav nič ni narobe če Kumer misli in pravi, da bodo pa oni zmagal. Čisto drugo vprašanje pa je ali je to realno in če jim to škodi ali koristi.

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Ce me spomin ne vara se je JJ c Co bistveno bolj vtikal v delo drnovska 00?-04, kot sedaj pahorja. Saj glde tega ocitno ni neumen. V lepih časih si je nasel mlado deklino, sedaj pa recimo da uziva z njo, za burek pa tudi se ima. Vsaj jaz osebno pa tej in prejsnjim vladam zamerim predvsem zapravljanje na veliko za stvari katere so sami zakuhali. Finance za to zapravljanje iscejo pa z lupo pri penzijah, davkih, zdravstvu... "Miljarda" za nlb, za grcijo, zeleznico, dars..... Nihce od vodilnih sedanjih in preteklih pa ne odgovarja za tako stanje v teh podjetjih. Grejejo sosednji stolcek in igramo se naprej.
Zoki; ne vrjamem da bi njegov stil vodenja bil dolgorocno uspesen. Kredite bo treba nekoc vrniti, kaksnega podizvajalca je tudi dobro placat. Je pa veliko naredil v lj, to pa je res. Samo kdaj bo to placano?

Dej mi nekaj povej, ti in tebi podobnim. Kako veš, da ni plačno? Kje se kakšen podizvajalec razburja? Če me spomin ne vara je bila samo ena blokacija s strani Leke, to je pa tudi vse. Ne more biti Jankoviæ odgovoren za vsak drek, če MOL izbere izvajalca, se plača izvajalca oz v skladu z dogovorom. Kot vem, je obvezno, da se pri zbiranju javnih ponudb navede tudi podizvajalce, v primeru, da izvajalec naredi stečaj itd. Takrat se plačuje neposredno podizvajalcem.

Res je, kredite bo potrebno nekoč vrniti, in to se bo tudi naredilo, v infrastrukturo je potrebno vlagati, tako se lahko pobere več davščin in ostalih prispevkov, in samo tako se da narediti ekonomsko vzdržnost. Infrastruktura privablja investitoje in poslovneže itd.

Hmm to, da lep del podizvajalcev ni plačanih je javna tajna. Javna tajna pa je zato, ker imajo v pogodbi, da v takih in podobnih primerih ne smejo komunicirati z mediji. Nekaj podizvajalcev je, ki so potarnali, da jim niso plačali že dolgo časa. Skupno pa jim je, da so v najboljšem (če so se pritožili) par minut na Svetu na Kanalu A od tega naprej pa ni šlo. Skratka mediji so tovrstne zadeve "preslišali" Še samomor enega od podizvajalcev ni kaj dosti odmeval,
Je pa res, da Jankovič ne more biti za vsak drek oz podizvajalca kriv to drži. Edini problem nastane ko izvajalce projektov v Ljubljani in izvajalce prej v Merkatorju pa isti ljudje ves čas ven skačejo. Nedvomno zgolj slučaj.

Seveda je potrebno v infrastrukturno vlagati! Drži kot pribito. In drži tudi, da v prejšnji mandatih niso kaj dosti vlagali v infrastrukturo.
Vendar je pri vlaganju v infrastrukturo potrebno imeti "zdravo pamet". Karikiram: Če imaš 100 težko zapraviš 500.