Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Ne, ker vidim, da se hočeš kregat, jaz pa ne,![]()
Vidš kr neke zapovedi...prepovedi...krneki no
![hysterical-1.gif](https://www.alter.si/tabla/images/graemlins/hysterical-1.gif)
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Citat:
Uporabnik legionar pravi:
V času JJa 04-08 si zgubila svobodo govora?????? Torej nis mogla it recimo na ulico,gostilno,kino in rečt Janša je lopov?
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Za drugega glasuj za več pristojnosti Mahoneyem
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
brez paranoje pls... jagri bodo se vedno na voljo.
WTF, kaka kregarija, samo zanimalo me je malo več temCitat:
Uporabnik Mamca pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Ce me spomin ne vara se je JJ c Co bistveno bolj vtikal v delo drnovska 00?-04, kot sedaj pahorja. Saj glde tega ocitno ni neumen. V lepih casih si je nasel mlado deklino, sedaj pa recimo da uziva z njo, za burek pa tudi se ima. Vsaj jaz osebno pa tej in prejsnjim vladam zamerim predvsem zapravljanje na veliko za stvari katere so sami zakuhali. Finance za to zapravljanje iscejo pa z lupo pri penzijah, davkih, zdravstvu... "Miljarda" za nlb, za grcijo, zeleznico, dars..... Nihce od vodilnih sedanjih in preteklih pa ne odgovarja za tako stanje v teh podjetjih. Grejejo sosednji stolcek in igramo se naprej.
Zoki; ne vrjamem da bi njegov stil vodenja bil dolgorocno uspesen. Kredite bo treba nekoc vrniti, kaksnega podizvajalca je tudi dobro placat. Je pa veliko naredil v lj, to pa je res. Samo kdaj bo to placano?
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
jah težko bo JJ upravičil ostrejše reforme kot jih je ta trenutek predlagal Pahor. Pa da ne bo kdo mislil da Pahorja zagovarjam, se mi on zdi kar dober sam okolico je imel preveč pokvarjeno.
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Ker vidim, da določene otroke že fajn srbijo prsti po spamu, bom probal to ustavit z določenimi vprašanji ...
Ali se vam zdi, da mi dejansko potrebujemo 90 goved v parlamentu? Za polovico verjetno sploh slišali nismo, notri so pa le zaradi plače in/ali lokalnih interesov.
Se vam zdi 5k bruto primerna poslanska plača? S tem se da spodobno živeti, ni pa dovolj 60k letno, da ne bi sprejel kakšne debele kuverte ali pa si ob kakem državnem biznisu kaj nakazal v švico.
Recimo malo razmišljat v tej smeri, da se ne bo le obračalo od goveda do goveda, a praktično naredilo nič.
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
predsednik vlade rabi."
Matej Lahovnik, (p)reserator: Tudi na levici se bodo morali sprijazniti, da tako kot Borut Pahor ni noben Harry Potter, tudi Janez Janša ni lord Mrlakenstein.