Haha... izjava leta.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
"Levica je pripravljana na predcasne volitve in zdruzena, ne samo zaradi strahu pred J.J." F. Juri za dnevnik rtv.
Fant kje nabavljas?

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
bonk.gif

Včeraj sovražniki, danes pa bi Zares že sklepal kompromise v "vojni" proti SDS. Upam, da tokrat SD ne bo nasedel Zaresu tako kot leta 2008...
Tale tipson je pa hitro pozabil, zakaj je Zares šla iz koalicije. Očitno res papa nekaj močnega...

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Pa ne me jebat no... pa ne morš bit taka budala. In folk jim še kar naseda...

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Jaz bom dal glas tistemu, ki se bo zavzel za to, kar je storila Rusija, in sicer da se enkrat za vselej ukine tole neumno prestavljanje ur 2x na leto.
Druga želja pa mi je in upam, da bo kdo to izpostavil, namreč prevetritev in preureditev raznoraznih Sazas-ov, IPF-ov in podobnega sranja. Torej, tisti, ki imajo to v programu, tisti dobijo glas.

V nasprotnem primeru pa bom še konkretno premislil. Aja, Zares in Desus sta pa itak že izločena...

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
moje mnenje je, da si sedaj politični samomor dela JJ. Zakaj? Za vse kar je želel narediti Pahor je bil proti, sedaj to čaka njega. En čas se bo lahko skliceval v to stanje nas je prisilila prejšnja vlada in še še še. Ljudje sedaj pričakujejo spremembe na boljše, ker stanje duha je res na psu pri nas in zgodilo se ne bo nič, torej bo tudi JJ odšel a on se žal ne bo vrnil več. Če pa pademo v drugo recesijo, kar se predvideva pa bo pogorel na celi črti. Moral bo sprejeti radikalnejše ukrepe kot jih je želel Pahor.
no bomo videli so rekli slepi
evil.gif

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Zoki bi bil butec, če bi se sedaj podal v boj za mesto mandatarja...
Ker kot prvo, bi to bil politični samomor in kot drugo, imeti moraš res nek osebni koristoljubni interes, da se greš zasrat ljudem za 3 jurje na mesec. Ker dejstvo pač je, da so ukrepi nujni, ljudje pa imajo itak svoje razloge, zakaj se ukrepi ne sprejmejo.
Dvomim pa, da je JJ (oz. kdorkoli bo PM) toliko priljubljen pri ljudeh, da bodo kar tako sprejeli reforme, ki bodo milo rečeno malo ostrejše kot so bile tiste pred nedavnim predlagane in iz strani folka z plebiscitarno večino zavrnjene.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
jah težko bo JJ upravičil ostrejše reforme kot jih je ta trenutek predlagal Pahor. Pa da ne bo kdo mislil da Pahorja zagovarjam, se mi on zdi kar dober sam okolico je imel preveč pokvarjeno.
No JJ bo sedaj imel priložnost pokazat svoje znanje in po tistem kar je tolkel bo zanimivo pogledat kako bo to opravičeval..

13. jul 2011
2.677
626
113
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Jaz bom dal glas tistemu, ki se bo zavzel za to, kar je storila Rusija, in sicer da se enkrat za vselej ukine tole neumno prestavljanje ur 2x na leto.

Potem boš pa uro prestavljal vsakič, ko boš v obdobju april-oktober šel v tujino.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
ce dobi j j 66% v DZ, kar ni nemogoce, lahko sprejema reforme brez razprav v DZ. To seveda ni dobro za SLO. Nujne reforme pa lahko spelje" brez da koga kaj vprasa."

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
ce dobi j j 66% v DZ, kar ni nemogoce, lahko sprejema reforme brez razprav v DZ. To seveda ni dobro za SLO. Nujne reforme pa lahko spelje" brez da koga kaj vprasa."

To pa so le mokre sanje od JJ, to se mi zdi nemogoče

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
V taki piz.di kot smo, absolutna večina ene stranke sploh ne bi bila slaba zadeva. Red mora bit, pa čeprav slab. Evo, samo v LJ poglej.
Ko pa nonstop sklepaš neke kompromise z raznimi Jelinčiči, Ehjavci in Golobiči, potem pa od velikih besed ostanejo samo plehka dejanja.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.470
7.607
113
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Ravno obratno, to bi za slovenijo bilo dobro. Pa kdorkoli dobi tako vecino. Vazno je, da se drzavo potegne iz dreka v katerem smo. Zal je to mozno le s trdo roko. Tudi ce bi SD (ki ni moja preferenca) dobil tako vecino, bi to bilo za slovenijo v tem trenutku dobro. Je pa res, da se jansa ne boji koalicijskih partnerjev tako kot se jih je pahor. Spomni se Strovsa... Je zaj.ebal in cez par dni je ze odstopil. Ne pa da ti koalicijski partnerji stalno producirajo afere ti pa kot premier sedis in to mirno gledas.

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
ksz
Tole kroži naokoli:

Predlagam, da se na naslednjih volitvah uvede novo polje s tekstom: "Ne podpiram nobenega izmed zgoraj navedenih kandidatov na volilni listi."

V kolikor bi 50% volivcev obkrožilo omenjeno polje, se volitve ponovijo, noben izmed kandidatov na tej listi, pa ne bi smel kandidirati naslednja štiri leta...

Sama se najbolj bojim, da bi res prišlo do kakšne vojne, potem bi pa vsi pravi moški morali na fronto....
grin1.gif

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Kakšen red, kva je s tabo? Bi rad izgubil svobodo govora? Pa ne moreš iti nazaj, lubi bog... :bonk

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
V času JJa 04-08 si zgubila svobodo govora?????? Torej nis mogla it recimo na ulico,gostilno,kino in rečt Janša je lopov?