Habanero ni brutalen. Ne omejuj se takole že v naprej.Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Brutalne zadeve niso zame. Rad imam zmerno pekoče...
Nazadnje urejeno:
Habanero ni brutalen. Ne omejuj se takole že v naprej.Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Brutalne zadeve niso zame. Rad imam zmerno pekoče...
si naročal v SLO?...poštnina?Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Govorim pa o tem posipu.
https://www.volimljuto.com/proizvod/brutalero-gunpowder-habanero
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Brutalno sem napisal zato, ker je proizvajalec izdelek poimenoval Brutalero.
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Zanima me še nekaj. Če bi recimo kupil nekoliko več chilijev, jih očistil semen in nato zadevo zamrznil. Ali bi bilo kaj narobe, če bi jih zamrznil? Bi se poznalo na okusu?
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Nameravam kupiti nekaj Scotch Bonneta in Habanero Chocolate. Rad bi naredil chilli pasto, ker mi je noro všeč. Do sedaj sem jo kupoval, rad pa bi naredil svojo. Sicer še ne poznam recepta, bom pa malce eksperimentiral... Vsekakor bom chillije očistil semen,saj kot sem videl na netu, bom s tem precej zmanjšal pekočino.
Če ima kdo kakšen predlog, bom vesel...
Lep dan še naprej
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
ksz
Men so letos lepo vzklil, zrastl 5cm potem pa zacel rumenet in odpadat lsitje itd, mel so toplo, mel so sonce cez okno in nic od rastja samo stal so, zemlja ista kot lansko leto, potem nisem imel drugega sem jih dal ven v zemljo, s itak vsi pocrkal ene 4je so pa zdrzal in sele po 1 mesecu so zacel zeleno barvo nazaj dobivat in zdej sele rastejo.
Slabo seme vrjetno to ni ker drugace nebi vzklil? Sonca prevec niso mel ker je cez steklo 2 uri na dan. Nekaterim so se tudi konice listov susile kar pomeni centralno prevroce, sam to tudi envem kako pa naj bo ce ne vroce oz temperatura stanovanja.