V parizu vna letališču vem da je, ampak kolikor se spomnim, nimajo na kepice, samo v lončkih (kot recimo tudi na Dunaju na letališču).Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
V Parizu sta dva na letališču (CDG). Terminal E in F.
V Londonu je en v centru 200m stran od Piccadilya.
Za Budimpešto ne dam roke v ogenj, ampak mislim da je tudi...
Potem pogledam v ta lokator in se seveda ne vidi, kje je na kepice in kje ne. Noter je recimo dunajsko letališče, tam ni na kepice. Frnakfurt letališče tudi ne. Problem je v tem, da je cel kup njihvih lokacij v resnici kafičev, kjer imajo le njihove pakirane sladolede, na pa lepo na kepice v kornet.Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Sorry, videl sem večino večjih evropskih mest, Hagen Dazs sem pa na kepice videl le v St. Tropezu.
Nikjer ga nisem namerno iskal, ampak tam je pač na v najbolj obljudenem delu mesta. V Barceloni ga na Rambli ni, v Parizu na elizejskih tudi ne (je pa, kot sem preblal, malo nižje pa sem ga zgled prezrl) - in tako naprej ...
Jaz sem videl njihove "štacune" v Pragi, Munchenu, Zurichu, Dunaju, Lizboni, Barceloni - tudi na Rambli je, Marseillu, Parizu.
SIcer pa klik do lokacij.
Boš moral malo bolj odpreti oči, ko boš vandral naokoli.
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Sem že jedel veliko sladoledov in tale je totalna zmaga.
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Jaz bi samo eno kepico probal (ker pojem samo dve na leto), da ne kupujem celega lončka. Zakaj pa je tako sploh oh in ah?
Citat:
V Kopru je varnostnik zalotil mladeniča, ki je ukradel dva sladoleda.
V eni izmed trgovin je varnostnik videl mladeniča, ki je ukradel dva sladoleda. Ker so odgovorni podali predlog za pregon, bodo za 21-letnega Koprčana policisti napisali kazensko ovadbo.