H&R vzmeti

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
pa ravno zato vprašam ker vidim da se spoznate.....nimam jaz pojma o amortizerjih.....bi pa rad da držijo.

zato me zanima če tista trditev drži ki sem jo napisal......da me ne nategnejo.

potem raje kupim nove...če se da malo trše....in to je to.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Točno tak.......notranjc kot sem videl fura dobro kombinacijo
zmaga.gif
Vprašaj ga kje je on nabavil.......tak sem jaz hotel na začetku dat.......pa sem pol vzel kr cel komplet od h&r....tudi ni zanemarljiva roba....

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
komplet amortizerjev?
al je še kaj zraven?

koliko pa stane zadeva...kje se da pogledat.

pred kratkim sem dal feltne gor in zračni filter...zdaj morem še amortizerje rešit.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Komplet kit je mišljeno......fedre plus amortizerji........

Pravim, da kontaktiraj notranjca......on ima dober komplet (h&r fedre pa bil. amortizerje) lahko pa h&r vse skupaj naročiš......vprašaj kje pa za klko je on dobil.....

Drugače pa za okvirno ceno tudi a3m lahko pokličeš oni so glavni uvoznik za h&r v slo.....jaz sem pri njih kupil...

Kakšen avto maš.....kakšne felne si dal gor.. in gume....pa zračni filter kakšen si dal gor pa klko si dal za njega???

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
opel astra karavan 1,6 16v ,letnik 2000
gume 215-45-r17 platišča platin
konusni filter....za malo denarja....odlično dela...pa še homologirat sem uspel.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
zdaj da vprašam strokovnjaka......situacijo sem opisal malo višje ,kaj so mi svetovali....ne vem pa če je to glih pametno....mi se gre pa predvsem za amotizerje in ne za nižanje avta....no kak centimeter lahko ,ne pa nevem koliko.

kaj bi mi ti svetoval?

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Z amortizerji ne bo avto nič nižji, bi moral zamenjat še fedre.

Kakega nastavljivega sranja ne kupuj, se tudi finančno ne splača za tvoj avto. Kupi katerekoli amortizerje, katere dobiš ugodno nove, mogoče da so malce višja serija kot nadomestilo serijskih (se pravi da so bolj športni).

V tujini dobiš Bilstein B4 (nadomestek serijskih) za pod 200€, malce nad tem pa že kake B6. Oboji so primerni tudi če naknadno menjaš fedre do 35mm nižanja.

Uglavnem...če ne misliš nižat potem kupi samo amortizerje ene izmed znamk: Eibach, Koni, Kayaba, Bilstein, tudi Sachs....vse bo mnogo bolje kot konkretno izrabljen original.....tudi bolje kot nov original.

Če bi pa menjal še fedre pa si lahko pomisliš kak kompletek npr. Pro-Kit od Eibach-a.